Артем Пепсі
Козак
- Реєстрування
- 3 Лют 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 12
- Бали
- 11
Я, громадянин України Аотем Орловський, подаю заяву до прокуратури на громадянина Денис Дембрі та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:Я їхав з авторинку мене зупинив та сказав що я заважаю діям НПУ хоча я нічого не робив і просто їхав взяв одразу затримав. Поки їхали порушував ПДР.
Накладення санкцій або компенсацій:Прошу провести службову перевірку, притягнути винну особу до відповідальності згідно із законом та розглянути питання щодо компенсації або моральної шкоди.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ. Прошу вилучити у гравця відеодокази з його боді-камери для перевірки правомірності його дій.
Дата і час інциденту: 29.03.2026 17:27
До скарги до прокуратури додаю: тик
Електронна копія ID-картки: тик
Номер телефону , електронна пошта, +380995055400 ДС hawkerz221
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:Я їхав з авторинку мене зупинив та сказав що я заважаю діям НПУ хоча я нічого не робив і просто їхав взяв одразу затримав. Поки їхали порушував ПДР.
Накладення санкцій або компенсацій:Прошу провести службову перевірку, притягнути винну особу до відповідальності згідно із законом та розглянути питання щодо компенсації або моральної шкоди.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Доказ. Прошу вилучити у гравця відеодокази з його боді-камери для перевірки правомірності його дій.
Дата і час інциденту: 29.03.2026 17:27
До скарги до прокуратури додаю: тик
Електронна копія ID-картки: тик
Номер телефону , електронна пошта, +380995055400 ДС hawkerz221