- Реєстрування
- 2 Гру 2024
- Дописи
- 217
- Реакції
- 162
- Бали
- 88
- Вік
- 15
Заява до прокуратури №334
Я, громадянин України Діма Буданов, подаю заяву до прокуратури на громадянина з номером службового жетона [102715] попередньо це Максим Иванович але підтвердженої інформації про його ім`я я не маю тому що він не надав своє посвідченя, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУЯ, громадянин України Діма Буданов, подаю заяву до прокуратури на громадянина з номером службового жетона [102715] попередньо це Максим Иванович але підтвердженої інформації про його ім`я я не маю тому що він не надав своє посвідченя, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Детальний опис правопорушення: (BodiCam 1, 0:00:00) працівник поліції здійснив моє затримання з порушенням порядку затримання, передбаченого крмінально процесуальним кодексом України. Під час затримання працівник поліції некоректно повідомив мої права, озвучивши так звану міранду у незрозумілій формі, а саме: "Ви маєте хоронити мовчання, все що ви скажете буде проти, ви маєте на телефонний дзвінок, на державного або приватного адвоката", що не відповідає встановленому роз’яснення прав затриманого.
Також замість доставлення мене до найближчого відділку поліції у місті Київ, працівник поліції без пояснення причин повіз мене до міста Дніпро.
Під час перевезення працівник поліції неодноразово порушував правила дорожнього руху, а саме:
- здійснював проїзд на заборонений сигнал світлофора;
- (0:2безпідставно зупинявся посеред дороги та перед мостом;
- створював небезпечні ситуації для інших учасників дорожнього руху.
Вважаю дії працівника поліції незаконними та такими, що порушують мої права і свободи.
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))