Зачинено Заява до прокуратури №335

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Волинський

Восьме чудо світу
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
15
Реакції
3
Бали
8
Заява до прокуратури №335
Я, громадянин України Володимир Волинський, подаю заяву до прокуратури на громадянина Роман Житомирський та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).​

Організація: Національна поліція України
Детальний опис правопорушення:
Мені для підвищення потрібна допомога на наборі, а в ЗСУ майже немає наборів. Пізно ввечері 19.04.2026 мені керівництвом було дозволено прибути на набір до іншої організації, тому на наступний день я побичив інформацію про набір до ДКВС і поїхав туди. А так як не було нікого старше солдатів, я не зв'язувався і не питав дозволу у керівництва ЗСУ, а вирішив поїхати особисто до керівництва ДКВС і запитати дозволу на місці.
Приїхав я до ДКВС, там стоїть їх Полковник Максік Трюкач , вирішив запитати дозволу у нього, але він був з планшетом в руках і не бачив що я пишу в чат.
Тут залітає людина у формі, схожій на поліцейську (на початку розмови людина не представлялась і посвідчення не показувала), і наказує мені покинути територію ДКВС. Мої аргументи він не слухає і навіть не старається зрозуміти те, що я старався до нього донести.
Після трьох, на мою думку незаконних вимог, мене беруть в кайданки, везуть на гвинтокрилі до НПУ і садять в ІТТ.
Також хочу зауважити манеру спілкування працівника, хоч я і вийшов у жовту зону території ДКВС, цей співробітник спілкувався зі мною як бидло, хамив і проявляв неповагу називаючи мене "ту по ри ли м" і "тупим рекрутом". У гвинтокрилі цей співробітник стверджував, що я порушую статут ЗСУ, а на моє прохання назвати пункт статуту який я порушив, я почув у відповідь: — "Я не знаю вашого статуту".
Так навіщо стверджувати що я порушив статут, який ви не те що не відкривали, а й в очі не бачили, шановний?
Таймкоди:
0:12 - мене не повідомляють про причину затримання, яким мені погрожували, і одразу надають "законну вимогу", не ссилаючись на жоден закон або нормативно-правовий акт
0:30 - ігнорування моїх пояснень з приводу ситуації і чому я приїхав не повідомивши
1:08 - я перехожу в жовту зону, керуючись вказівками Полковника ДКВС, але співробітник поліції продовжує надавати свої вимоги
1:26 - неповажливе ставлення, спілкування в агресивному тоні, звернення на "ти"
1:35 - погрози що мене "запакують в чорний пакет"
1:44 - знову образи, на цей раз я "ту пий, рекрут ту пори лий"
2:06 - взяття в кайданки
2:50 - знову спілкування в агресивному тоні, неповага
3:10 - поліцейський стверджує що я порушую статут, але через 15 секунд каже що він "не слідкує за нашим статутом". За ним не треба слідкувати, ви його або знаєте і керуєтесь ним, або ви його не знаєте.
5:03 - доставлення мене до кабінету для встановлення особи
7:47 - арешт в ІТТ
Накладення санкцій або компенсацій: Вимагаю покарати цього співробітника Національної поліції України. Фінансової компенсації за рахунок коштів держави не вимагаю.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Докази; Також можете вилучити запис з бодікамери поліцейського, якщо велась відеофіксація
Дата і час інциденту: 20.04.2026, приблизно з 14:20 по 14:30 за українським часом
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: Копія ID-картки
Діскорд: matvej_romanenko

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі