Остап Мельник__
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Тра 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Я, громадянин України Остап Мельник, подаю заяву до прокуратури на громадян Олександра Павлюк та Нао Саната, прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Порушення субординації, порушення КПКУ не запитали чи бажаю ознайомитись при затримані з посвідченням, не компетентність: інкрімінування статей які були не зазначені при затримані, не надання медичної допомог. Зазначили, що був затриманий за їзду без номерних знаків, хоча в нас КУПАП передбачено статею 47 штраф в розмірі 70 тисяч гривень. 9.9 Ухилення від штрафних санкцій - пропонування оплатити їх не було хоча я міг опатити,10.3- Образа держ сужбовця- повіністю признаю не відмовляюсь від цього порушення,10.11- не було затримання була перевірка документів за їзду без номерних знаків іде штрав а не кримінальна відповідальність,10.9- не відмовляюсь.
Прошу надати відео фіксацію від НПУ.
Накладення санкцій або компенсацій: 1 мільйон грн
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 24.05.26 20:45
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
Діскорд: dibob0810
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: Порушення субординації, порушення КПКУ не запитали чи бажаю ознайомитись при затримані з посвідченням, не компетентність: інкрімінування статей які були не зазначені при затримані, не надання медичної допомог. Зазначили, що був затриманий за їзду без номерних знаків, хоча в нас КУПАП передбачено статею 47 штраф в розмірі 70 тисяч гривень. 9.9 Ухилення від штрафних санкцій - пропонування оплатити їх не було хоча я міг опатити,10.3- Образа держ сужбовця- повіністю признаю не відмовляюсь від цього порушення,10.11- не було затримання була перевірка документів за їзду без номерних знаків іде штрав а не кримінальна відповідальність,10.9- не відмовляюсь.
Прошу надати відео фіксацію від НПУ.
Накладення санкцій або компенсацій: 1 мільйон грн
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 24.05.26 20:45
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
Діскорд: dibob0810