В очікуванні Заява до прокуратури №343

Авдій Петренко

Міліонер на мінімалках
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
159
Реакції
47
Бали
33
Я, громадянин України Авдій Петренко, подаю заяву до прокуратури на громадянина Денис Чорний та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення: я порушив ПДР, мене хотів зупинити працівник НПУ я спочатку не зрозумів, що він їде за мною після чого він їхав за мною через деякий час я вирішив зупинитися коли я вже зупинився та виходив з автівки працівник НПУ почав стріляти на, що не було вагомої потреби бо автівка зупинена також він попав по мені що теж неприпустимо. Після цього на передньому дворі ГУ НПУ м.Києва був вбитий мотоцикліст. Працівник НПУ сказав що він хотів його задавати проте я вважаю, що прямої загрози не було ти паче для вбивства, після чого коли я просив надати медичну допомогу працівник з другого разу почув, але я незнаю чи викликав він працівників, але хоча б переглянути, та надати мені домедичну допомогу не було.
Накладення санкцій або компенсацій: я вимагаю компенсацію за прежитий стрес через попадання пулі та загрозу життю у розмірі 500.000 грн сумма компенсації вирішується судом
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: ДОКАЗ
Дата і час інциденту: 04.06.2026
До скарги до прокуратури додаю:
Нажаль запису де працівник мене заводить в ІТТ немає, але ви можете її запросити у нього
Тайм коди:
до 1:00 їде за мною
1:03 я зупиняюся
1:04 виходжу з автівки стріляє та попадає
1:23 затримав
2:36 прошу медичну допомогу
2:50 вбив мотоцикліста
4:09 попросив ще раз медичну допомогу
7:25 хапитав нащо людину вбив
9:50 виписав розшук

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) 41076
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) avdii3

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі