Зачинено Заява до прокуратури №345

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
277
Реакції
236
Бали
63
Я, Амір Алієв, подаю заяву до прокуратури ,від усього колективу,та громадян України, на даних осіб та,громадян Мірай Соната,та Нао Соната,та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУК
Детальний опис правопорушення: 3.1 , 2.13 , 2.14 , 2.6 , 2.1 , 2.2 , 2.3 . 2.4 , 2.8 . 2.10 , 1.1 , 1.2 , 1.3. - та 36, 37 громадянських прав ,а також Ч.1 ст. 113 ККУ(Службова недбалість), Ч.1 ст. 46 ККУ , (Службова недбалість) ,Ч.1 ст. 109 ККУ (Зловживання владою або службовими повноваженнями), Ч.1 ст. 153 ККУ (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень), та нереалізації наших прав.
Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення працівників НПУ з занесенням до ЗЧС

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: тут
Дата і час інциденту: 05.06.2026
До скарги до прокуратури додаю:
1781455550025.png
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) gangster_i_cartel

Миша Чернявський

Окружний суддя 04 серверу
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
86
Реакції
24
Бали
13
Вітаю, пане! Звісно, це не моє діло, але просто розкажу вам свою думку щодо цієї заяви. Перечитавши її ось що мені здалося неправильним:

1. Ви навіщось вказали тут статті статуту НПУ, які ніякого стосунку ні до прокуратури , ні до суду не мають. З порушеннями статуту НПУ варто звертатися до керівництва НПУ.

2. Перейдемо до статтей конституції 36 стаття " Ніхто не повинен свідчити проти своєї волі." ну якби окей може якось і можна з цією ситуацією зв'язати хоча признаюсь не до кінця зрозумів де саме вона була порушена. Стаття 37: "Кожен має право на відшкодування державою збитків, завданих незаконними діями посадових осіб." Яким боком вона до цієї ситуації відноситься, мені і близько не зрозуміло.

3. Далі розберемо статті ККУ. Частина перша статті 113 ККУ "Посягання на життя працівника правоохоронного органу або військовослужбовця" здається щось мені що це ви порушили цю статтю ККУ. Частина перша статті 46 ККУ "Ненадання допомоги хворому медичним працівником": нагадую вам, що працівник НПУ не є медичним працівником, та ви з того, що я бачив на відеозаписі, не дуже то й хворий (принаймні фізично). Частина перша статті 153 ККУ "Представництво в суді без повноважень" ну тут в мене взагалі немає ніяких слів де, звідки, яким чином ну думаю якщо ви розумна людина то самі зрозумієте що не так.

4. Щодо ваших вимог (чи пропозицій про покарання). Звільнення співробітників не передбачає ні одна з статтей ККУ які я розібрав раніше. Щодо звільнення за порушення статуту (якщо таке відбулося в маштабі якого достатньо для звільнення) то це повторюсь не входить в повноваження ані прокуратури ані суду. Це входить в повноваження керівництва НПУ. А щодо внесення в ЗЧС так то взагалі входить начебто в повноваження ГС Держ (чи іншого старшого адміністратора).

Що хочу сказати на фінал. Якщо ви маєте якісь аргументи, чому я не правий, то буду радий їх вислухати. А так я вам все розписав, тому наступного разу хоча б читайте, що пишете та в чому обвинувачуєте.

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Активний гравець
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
627
Реакції
151
Бали
63
Я, Амір Алієв, подаю заяву до прокуратури ,від усього колективу,та громадян України, на даних осіб та,громадян Мірай Соната,та Нао Соната,та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУК
Детальний опис правопорушення: 3.1 , 2.13 , 2.14 , 2.6 , 2.1 , 2.2 , 2.3 . 2.4 , 2.8 . 2.10 , 1.1 , 1.2 , 1.3. - та 36, 37 громадянських прав ,а також Ч.1 ст. 113 ККУ(Службова недбалість), Ч.1 ст. 46 ККУ , (Службова недбалість) ,Ч.1 ст. 109 ККУ (Зловживання владою або службовими повноваженнями), Ч.1 ст. 153 ККУ (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень), та нереалізації наших прав.
Накладення санкцій або компенсацій: Звільнення працівників НПУ з занесенням до ЗЧС

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: тут
Дата і час інциденту: 05.06.2026
До скарги до прокуратури додаю: Переглянути вкладення 415353Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) gangster_i_cartel
Щодо вас буде відкрито кримінальне провадження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі