В очікуванні Заява до прокуратури №360

Максим Альварез

lvl up
Активний гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,514
Реакції
487
Бали
208
Заява до прокуратури №360
Я, громадянин України [Ім'я та прізвище], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Ім'я та прізвище /Невідомий] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Одним прекрасним днем, я собі їздив на авто і в один момент без підставно працівники СБУ почали стріляти по моїй машині, чим саме пошкодили моє авто та мій стан здоров*я. Само собою я почав захищятись від нападу працівників.
Після "успішного" затримання вони мені паяють якусь маячню що вони за мною гнались в якихось 90х столітть. Хоча моє авто без номерів та з тонююванням.
Вилучили в мене зброю та снайперську вентівку, хоча ліцензії як мінімум в мене є на них та вилучення було до виклику адвоката.

Накладення санкцій або компенсацій: Компенсувати всю зброю вилученою ними та дати дисціплінарні покарання всім учасникам.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
YouTube

Дата і час інциденту: 15.07.2026 о 12:12
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
click
Номер телефону , електронна пошта, TG @TeaLovera

Олександр Адамс.

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
649
Реакції
168
Бали
103
Вітаю, не заповнена інформація про правопорушників, впишіть ПІБ або якщо особи вам невідомі то напишіть "Невідомі особи"
Відмовлено

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі