В очікуванні Заява до прокуратури №370

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
71
Реакції
122
Бали
88
Я, громадянин України Антон Чижик , подаю заяву до прокуратури на громадянина Саша Ващук та Назарий Ткачук та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:Сьогодні 18.08.2026 близько 14:04 годині я на своєму транспортному засобі приїхав прикупити собі новий транспортний засіб.На території Б/У ринку мене було зупинено працівниками Поліції а саме Саша Ващуком та Назарий Ткачуком.Працівники представились та запитали-Чому ваш тарнспортний засіб без номерів? На що я надав свою відповідь та сказав що автомобіль був куплений тільки сьогодні.Після чого працівники НПУ запросили в мене паспорт та тех.паспорт.Після детального огляду мого паспорту та внесення даних до планшету КПУ працівник накинув на мене кайданки на посадив в автівку.Після того як я запитав у працівника за що мене було затримано,мені була надана відповідь що за статтею 9.9.Хочу зазначити що штрафів в мене було на сумму в 127 тисяч гривень.Але стаття 9.9 каже що:Ст. 9.9 Ухилення від сплати штрафних санкцій на сумму від 200.000 тисяч гривень карається позбавленням волі сроком на 30 хвилин.До своїх доказів додам документ що свідчить наявність штрафів на 127 тисяч гривень.Після чого працівником Саша Ващук була зачитана мирінда,але працівник два раза не правильно її зачитав тим самим не дав зрозуміти повних моїх прав у випадку затримання.Міранда звучить так:1. Текст Міранди: “Ви маєте право зберігати мовчання, все, що ви скажете може і буде використано проти Вас. Також Ви маєте право на один телефонний дзвінок та на адвоката. Також Ви маєте право на конфіденційну бесіду з адвокатом. Вам зрозумілі Ваші права?”.Працівником не було вказано те що я маю право на конфіденційну бесіду з адвокатом.Також хочу додати наступні порушення збоку працівників НПУ а саме:2. Якщо правило міранди було порушене будь-яким чином, то це неналежне виконання прав людини,3. Міранда зачитується на місці затримання, якщо немає загрози життю затриманому та/або працівнику.Після чого я був доставлений у відділок НПУ та мене повели у кімнату допиту.Працівник Саша Ващук сказав що в нього завис службовий планшет та сказав щоб надалі процесуальні дії проводив його напарник а саме Назарий Ткачук.Тим самим Саша Ващук ніяк не передав процесуальні дії і на мою думку Назарий почав продовжувати процесуальнії дії просто із повітря.Також Назарий взагалі не володіє правилами проведенням процесуальних дій та законодавчою базою.Мною було поставлене запитання до данного працівника а саме:Назовіть мені будьласка підставу,пункт,та що кажеться у цій статті.Назарий сказав що стаття 9.9 гласить:Якщо штрафи на понад 60 тисяч гривень до громадянина потрібно затримати.Тому прошу детально ознайомитись із доказами та запросити відеодокази із боді камери у працівників та покарити.
Накладення санкцій або компенсацій:Звільнення осіб із організації та виплта моральної компенсації у вигляді 500 тисяч із кожної особи.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
1) Сума штрафів
2)Відеодоказ
Тайм коди:
0.8 секунда-Перша міранда
0.26 секунда-Друга міранда
1 хвилина 35 секунд:Оголошення статті
1 хвилина 58 секунда:Оголошення максимальної суми штрафів
6 хвилина 43 секунда: Були передані процесуальні дії та запитання чи вміє Назарий проводити процесуальні дії.Тим самим виникло питання у компитентності працівника.
Дата і час інциденту:18.08.2026(14:04)
До скарги до прокуратури додаю:Перевірити боді камери обох працівників.

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)):Тут
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)):anton_dollars. (Discord)

Данило Аккерман

Голова СБУ / Ігровий помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
778
Реакції
256
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
1786446203512.png

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ СЛІДЧЕ УПРАВЛІННЯ
Вул.Володимирська 19, місто Київ

__________________________________________________________________________________

Вітаю! Я є слідчим Головного слідчого управління центрального управління Служби безпеки України Данило Аккерман.

В ході розгляду вашого доказу, відповідно до статті 25 Кримінально-процесуального кодексу України, постановляю зачинити заяву у зв'язку з недопустимим доказом.

Шановний Антон Чижик, ваший доказ є неприпустимим у зв'язку з відсутності звуку з вашої сторони. Слідчий орган не може прийняти заяву з таким доказом. Нагадую, оскаржити дії слідчого ви можете в першій судовій інстанції Районного суду міста Київ.

Оскаржити

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі