Схвалено Заява до прокуратури №371

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Бер 2026
Дописи
20
Реакції
15
Бали
8

Я, громадянин України Давид Котик, подаю заяву до прокуратури на громадянина Тимур Вовк та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:Мене зупинив робітник НПУ з неясною мені причини та попросив у мене документи я його спитав на якій підставі він мені не відповів після того приїхали співробітники СБУ та почалась перестрілка між невідомим угрупуванням і працівниками СБУ я спитав чому працівник НПУ не допомагає СБУ а він мені відповів що вони його не рухають а він їх
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази на підтвердження правопорушення: Доказ
Дата і час інциденту: 02.09.2026 17:44
До скарги до прокуратури додаю: Попрошу перевірити докази з сторони правопорушення
Електронна копія ID-картки: ID-Картка

Номер телефону , електронна пошта, ТГ@Davidikkkkkkkkkkkk

Данило Аккерман

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
783
Реакції
272
Бали
279
Адреса
Kropyvnytskiy
1788368385579.png

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ СЛІДЧЕ УПРАВЛІННЯ
Вул.Володимирська 19, місто Київ

____________________________________________________________________________________________

Вітаю! Старший слідчий головного слідчого управління центрального офісу Служби безпеки України, капітан Данило Аккерман переглянув відомості заяви №371 де оскаржуються дії працівника Національної поліції України, та постановив наступне:

1. За фактом правопорушення буде відкрито кримінальне провадження з попередньої правовою кваліфікацією ст.126 Кримінального кодексу України, що тягне за собою службову недбалість;
2. Пояснити право оскаржити рішення слідчого в постановленому порядку першої судової інстанції районного суду міста Київ;

3. Для додаткових питань, обставин звертатися до встановленного спец зв'язку Discord "@akkerman_04"

Реєстрування
21 Січ 2026
Дописи
19
Реакції
3
Бали
58
Я, громадянин України Давид Котик, подаю заяву до прокуратури на громадянина Тимур Вовк та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення:Мене зупинив робітник НПУ з неясною мені причини та попросив у мене документи я його спитав на якій підставі він мені не відповів після того приїхали співробітники СБУ та почалась перестрілка між невідомим угрупуванням і працівниками СБУ я спитав чому працівник НПУ не допомагає СБУ а він мені відповів що вони його не рухають а він їх
Накладення санкцій або компенсацій:
Будь-які докази на підтвердження правопорушення: Доказ
Дата і час інциденту: 02.09.2026 17:44
До скарги до прокуратури додаю: Попрошу перевірити докази з сторони правопорушення
Електронна копія ID-картки: ID-Картка

Номер телефону , електронна пошта, ТГ@
Хахахахаха

Данило Аккерман

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
783
Реакції
272
Бали
279
Адреса
Kropyvnytskiy
1788368385579.png

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ СЛІДЧЕ УПРАВЛІННЯ
Вул.Володимирська 19, місто Київ

____________________________________________________________________________________________

Шановний Давид Котик!
Повідомляю, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні №0209 було скеровано до генерального прокурора. Надалі контроль за справою бере офіс генерального прокурора. Дякуємо за ваше звернення!

1788551467128.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі