Відмовлено Заява до прокуратури 0046

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Фарбей

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
69
Реакції
45
Бали
21
Я, громадянин України Влад Фарбей, подаю заяву до прокуратури на громадянина Рома Блант та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок за рахунок організації.

Організація: Прокуратура
Детальний опис правопорушення: Я подав заяву номер 0045 на що мені відповів обласний прокурор Рома Блант він виніс рекомендацію провести мені лекцію на тему законодавча база СБУ, проте порушення ЗСУ він ігнорував причому злочини з їхньо сторони є особливо тяжкими, а мені прописали 44 та 41 ч.1 ККУ що значить халатність та незаконне викрадення хоча в нас існує стаття 48 ККУ, а саме незаконне тримання під вартою тощо, це свідчить про непрофесіоналізм прокурора який фактично не знає ККУ також попрошу показати де я провів незаконне затримання, також пере розглянути мою скаргу номер 0045 оскільки дії прокурора я рахую несумісним, також п.Блант визнав мене винуватим проте визнати мене винуватим у скоєнні любого злочину може тільки суд, також існує поняття презумпція невинності, також попрошу це зауважити що прокурор не знає конституції в мене все.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: link
Дата і час інциденту: 20:00 приблизно
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)) link
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) vlad_farbey (дс)

Максим Мейсон

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
65
Реакції
59
Бали
23
Вітаю
Беру на Розгляд
Заступник-Генерального-Прокурора
Максим Мейсон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі