Розглянуто Заява до прокуратури 205

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Я, громадянинка України Вікі Альт, подаю заяву до прокуратури на громадянина Єгора Юрієвича та Мілану Юрієвну та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок.
До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ? (не ознайомлена з документами жодного з трьох працівників)
Детальний опис правопорушення:
Вітаю, прошу взяти на ретельний розгляд моє затримання, проведення процесуальних дій та встановлення особи працівниками СбУ (я думаю що це були саме вони, так як не почула від них хто вони)
Почнемо з моменту затримання, тут ще прошу зауважити використання тайзера без причини, опір я не чинила як бачимо ось так , далі доставка мене до відділення, де доречі працівник говорив про якийсь "Оффтоп" а працівниця яка так віртуозно їздить на криші авто щось там на форумі почитати тут це все. Далі йде момент проведення процесуальних дій, прошу зауважити на моє запитання хто він, мені так і не відповіли, адвоката не надали , один з працівників який був з ними теж не знаю хто це взагалі сидить навкарачках на столі й нікого це не бентежить отак.
Ось тут я просто свідок їх розмови з капітаном поліції гопстоп якийсь, їх неповажливе ставлення навіть до співробітника поліції, то що можна говорити про ставлення до звичайних громадян?!

До цієї всієї ситуації хочу додати, що в пана Єгора Юрієвича та Мілани Юрієвної досить темне минуле, адже ще зовсім нещодавно вони були керівництвом клану Phantoms, що є в стані війни з кланом Sigma доказ війни лідером якого я являюся, а отже такі направомірні дії вважаю були ні чим іншим як перевищенням свої службових обовязків за для помсти, саме тому мені не був наданий адвокат і саме тому мене затримали не запитуючи документи, адже ми чудово знайомі.

Але як ми бачимо, дані працівники взагалі не компетентні в свїй справі, їх посади мені не відомі як і організація, я лиш припускаю, що це СБУ. Питання як їх взагалі взяли на посади, які дозволяють їздити на затримання, якщо вони не знають елементарних правил та законів. Своїми діями вони завдали мені збитків, адже я втратила намет на центральному ринку, де був викладений товар, порушили мої права громадянки України. Рахую навіть накладення штрафів чи догана не виправить того, що дані працівники зовсім некомпетентні, їх посади не повинні бути вищі 1 рангу з таким знаннями законів, положень й іншого.

Накладення санкцій або компенсацій: вимагаю зняття з посади некомпетентних працівників

Дата і час інциденту: 04.08.2025 20:15

Електронна копія ID-картки: Ксерокопія паспорта
Номер телефону 380997625906
, електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): viki05573

Останнє редагування:

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
1754477501121.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі