Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 226
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
Я, громадянинка України Вікі Альт, подаю заяву до прокуратури на працівників СБУ Тоні Житомирський та Микитко Житомирський та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок.
До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Працівник СБУ використав тайзер без причини, адже як видно на моєму відеодоказі - я не чинила опір, не намагалася втекти та не дістала зброю. Відповідно бити тайзером мене було не чим іншим як перевищенням своїх службових обовязків. Також рахую порушенням прав громадян підходити та самовільно брати відбитки пальців у людномі місці без згоди людини. Дані працівники розпочали моє затримання відразу з взяття відбитків, потім удар тайзером і лиш вже вдягнувши кайданки один із них показав своє посвідчення. Також рекомендую запросити в них відеофіксацію проведення процесуальних дій та впевнитися, що дані працівники компетентні в своїй справі.
Докази: момент затримання та моє прохання дати пояснення посвідчення полковника
Накладення санкцій або компенсацій: покарати даних працівників
Дата і час інциденту: 08.08.2025 23:30
Електронна копія ID-картки: Ксерокопія паспорта
Номер телефону 380997625906
, електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): viki05573
До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення:
Працівник СБУ використав тайзер без причини, адже як видно на моєму відеодоказі - я не чинила опір, не намагалася втекти та не дістала зброю. Відповідно бити тайзером мене було не чим іншим як перевищенням своїх службових обовязків. Також рахую порушенням прав громадян підходити та самовільно брати відбитки пальців у людномі місці без згоди людини. Дані працівники розпочали моє затримання відразу з взяття відбитків, потім удар тайзером і лиш вже вдягнувши кайданки один із них показав своє посвідчення. Також рекомендую запросити в них відеофіксацію проведення процесуальних дій та впевнитися, що дані працівники компетентні в своїй справі.
Докази: момент затримання та моє прохання дати пояснення посвідчення полковника
Накладення санкцій або компенсацій: покарати даних працівників
Дата і час інциденту: 08.08.2025 23:30
Електронна копія ID-картки: Ксерокопія паспорта
Номер телефону 380997625906
, електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): viki05573
Останнє редагування модератором: