Микола Живчик
Поважний Живчяра |UG 03,04
- Реєстрування
- 28 Січ 2024
- Дописи
- 79
- Реакції
- 130
- Бали
- 38
Я, громадянин України Микола Живчик, подаю заяву до прокуратури на громадянина Діма Чериця Працівника НПУ та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення::Виходжу я з лікарні мене починають пакувати далі коли потребував адвоката він навіть його не закликав в між фракційну рацію але адвокат був в мережі потім виписав мені розшук і навіть не прочитав статті але потім виписав ті статті по яких я інчого не мав наприклад; 10.3 Образа представника держ. органу але я нікого не ображав потім 9.8 Втеча від погоні хоча ніякої втечі і погоні не було( і 5.10 хуліганство яке я не знаю Тайм КОди Відео:2:40-3:20 казали що адвоката викличуть але не викликав 0:00-1:00 вїхали в машину і забрали + не так прочитав міранду НПУ і 7:10-8:15 не сказав по яких статтях видано розшук.
Накладення санкцій або компенсацій:Покарати співробітників НПУ за незнання КПКУ
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:12.08.2025
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))https://imgpile.com/p/YzmWgyG
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд-mykola0622
Організація:НПУ
Детальний опис правопорушення::Виходжу я з лікарні мене починають пакувати далі коли потребував адвоката він навіть його не закликав в між фракційну рацію але адвокат був в мережі потім виписав мені розшук і навіть не прочитав статті але потім виписав ті статті по яких я інчого не мав наприклад; 10.3 Образа представника держ. органу але я нікого не ображав потім 9.8 Втеча від погоні хоча ніякої втечі і погоні не було( і 5.10 хуліганство яке я не знаю Тайм КОди Відео:2:40-3:20 казали що адвоката викличуть але не викликав 0:00-1:00 вїхали в машину і забрали + не так прочитав міранду НПУ і 7:10-8:15 не сказав по яких статтях видано розшук.
Накладення санкцій або компенсацій:Покарати співробітників НПУ за незнання КПКУ
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))https://imgpile.com/p/YzmWgyG
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд-mykola0622