Схвалено Заява до прокуратури N 0028

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
73
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
Я, громадянин України Юрій Меленчук, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ростислава Долара та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ

Детальний опис правопорушення:

Я сьогодні зайшов до будівлі НПУ для того щоб оплатити штрафи та трошки погрітися тому що на дворі сніг, нікого не трогаю на не перешкоджаю законній діяльності органам, до мене підходить співробітник НПУ та вимагає покинути дану територію, я спитав у нього на якій підставі я повинен покидати територію, після чого він почав мені називати статті які не існують або в них сказано зовсім інше.

Накладення санкцій або компенсацій: Хочу щоб розібралися в даній ситуації та видали дисциплінарне стягнення даному співробітнику НПУ у виді переатестації, догани, звільнення.

Дата і час інциденту: 25.01.2026 о 11:50.

До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ТУТ

Номер телефону , електронна пошта: yuriy_melenchuk ((Діскорд))

Влад Фарбей

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
70
Реакції
46
Бали
21
Я, громадянин України Юрій Меленчук, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ростислава Долара та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ

Детальний опис правопорушення:

Я сьогодні зайшов до будівлі НПУ для того щоб оплатити штрафи та трошки погрітися тому що на дворі сніг, нікого не трогаю на не перешкоджаю законній діяльності органам, до мене підходить співробітник НПУ та вимагає покинути дану територію, я спитав у нього на якій підставі я повинен покидати територію, після чого він почав мені називати статті які не існують або в них сказано зовсім інше.

Накладення санкцій або компенсацій: Хочу щоб розібралися в даній ситуації та видали дисциплінарне стягнення даному співробітнику НПУ у виді переатестації, догани, звільнення.

Дата і час інциденту: 25.01.2026 о 11:50.

До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ТУТ

Номер телефону , електронна пошта: yuriy_melenchuk ((Діскорд))
Доброго дня, беру на розгляд вашу заяву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі