Дімка Малиш
Козак
- Реєстрування
- 9 Лип 2024
- Дописи
- 49
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
Я громадянин України Діма Шляпа , подаю заяву до прокуратури на працівника поліцїї Києва 23344 (айди) та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок.До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб ( за рахунок держави/за рахунок людини /з особистих коштів відповідача.
Детальний опис правопорушень : Ця людина взяла зброю без відігровки рп нізащо відкрила по мені вогонь без ніякої підстави а коли я до неї підійшов спитати за що вона ростріляла мою автівку відповіді я не отримав все що я отримав це простріляне тіло (людина стояла на радарі сама,і рострілювала не одну автівку також вона мене посадила на 60хв в тюрьму)
Доказів в мене немає так як я не встих вімкнути фрапс але людина яка стоїть на радарі сама повина бути вімкнине боді камера(фрапс) і я хочу щоб подивилися на докази що я невиний.
До скарги до прокуратури додаю : звільнити цю людину з поліції
Мій діскорд dima.bich
Детальний опис правопорушень : Ця людина взяла зброю без відігровки рп нізащо відкрила по мені вогонь без ніякої підстави а коли я до неї підійшов спитати за що вона ростріляла мою автівку відповіді я не отримав все що я отримав це простріляне тіло (людина стояла на радарі сама,і рострілювала не одну автівку також вона мене посадила на 60хв в тюрьму)
Доказів в мене немає так як я не встих вімкнути фрапс але людина яка стоїть на радарі сама повина бути вімкнине боді камера(фрапс) і я хочу щоб подивилися на докази що я невиний.
До скарги до прокуратури додаю : звільнити цю людину з поліції
Мій діскорд dima.bich