Ярик Гатилович
Козак
- Реєстрування
- 17 Лис 2024
- Дописи
- 20
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
Я, громадянин України [Ярослав Ткачик], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Джейсон Еванс] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: СБУ К
Детальний опис правопорушення: Заїхали на Режимно-Секретний-Об*єкт без доповіді та почали відкрвати вогонь по моїм співробітникам ЗСУ і є постраждалі. і ще доказували своє що вони праві.
Накладення санкцій або компенсацій:я хочсчу отримати компенсацію у вигляді знятя з посади громадянина Джейсона Еванс.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 28.04.2025. час: 19:21.
До скарги до прокуратури додаю: що б громадянина зняли з посади.
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) iaroslavtkachik. ((дискорд))
Організація: СБУ К
Детальний опис правопорушення: Заїхали на Режимно-Секретний-Об*єкт без доповіді та почали відкрвати вогонь по моїм співробітникам ЗСУ і є постраждалі. і ще доказували своє що вони праві.
Накладення санкцій або компенсацій:я хочсчу отримати компенсацію у вигляді знятя з посади громадянина Джейсона Еванс.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
До скарги до прокуратури додаю: що б громадянина зняли з посади.
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) iaroslavtkachik. ((дискорд))