Відмовлено Заява до прокуратури

Реєстрування
17 Лис 2024
Дописи
20
Реакції
13
Бали
8
Я, громадянин України [Яросла Ткач], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Влад Панов] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:НПУ К
Детальний опис правопорушення: як завжди захожу я в вечері пограти собі спокійно але тут я випадково вбиваю свого співробітника та потім оли він прийшов з лікарні він вбив мене та почав виписувати мені штрафи і вийшло штрафів на суму 1 мільйон та 300 тисяч після чого я відразу запитав адміністрації чи моуть вони перевірити хто мені виписав штрафи по логам і скзали шо це був Влад Панов
Накладення санкцій або компенсацій: я хочу щоб правопорушник повернув мені 2 мільйона та 500 тисяч
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
тик
Дата і час інциденту:13.09.2025 час 21:18 а коли мені імено виписали штрафи то час 20:29
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки:
гав
Номер телефону , електронна пошта, (( дискорд :iaroslavtkach телеграм: @shtormmefchik))

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,577
Реакції
1,092
Бали
253
Відмовлено!
В вашому описі звучить достатньо не зрозумілих слів по типу "логи" та "адміністрація". Також я не можу зрозуміти, як Ви так випадково вбили людину. На мою суб'єктивну думку, Ви її писали не в тверезому стані.
Також не дотримання порядкового номеру заяви, переподайте та поставте №228.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі