Відмовлено Заява до прокуратури

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem_Skrutnui

Новий гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Я, громадянин України Артем Скритний, подаю заяву до прокуратури на громадянина Юрій Устіч та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення: Я їхав по своїх справах. Мене спинили. Співпрацівник був без напарника. Порушував субординацію. Принизив мою честь та гідність.
Накладення санкцій або компенсацій: Попрошу видати компенсацію від працівника СБУ в розмірі від 800000 до 5000000.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 08.01.2026 приблизно 17:00
До скарги до прокуратури додаю: Попрошу запросити працівника СБУ відео докази процесуальної дії, адже під час неї виникли проблеми з боді камерою на тому фрагменті що не записалося працівник вводив в оману.

Електронна копія ID-картки: https://postimg.cc/rz3Fy9yb/c1890250
Діскорд: crazyo_0

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
Вітаю заява відмовлена за відсутність доказів(обрізаний фрапс, не чути голосу працівника СБУ)

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
Вітаю заява відмовлена за відсутність доказів(обрізаний фрапс, не чути голосу працівника СБУ)
Зробив запит на відео з боді камери працівника відповідь про відмову не є актуальною до перегляду відеоматеріалу з боді камери працівника про остатчне рішення повідомлю окремо

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
photo_2026-01-11_17-17-45.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі