Зачинено Заява до прокурора №328

Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
18
Реакції
19
Бали
18
Назва теми: Заява до прокуратури №328
Я, громадянин України [Костянтин Верес], подаю заяву до прокуратури на громадянина [Саня Житомирський та Джеймс Житомирський] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: СБУ та ВРУ

Детальний опис правопорушення:

Ми щось були біля СБУ, під'їхав Олег Житомирський і потім ще появився Джеймс Житомирський почали щось нас тулити ми почали в ответ ще Саня почав на королі нас підрізати і таранити і тулити, ми почали у відповідь далі щось вони нам накидали кд що ми не могли хільнутися і взяти М4, і тут підбігає Олег Житомирський який на мене надіває стяжки і веде в ліс а за ним Джеймс.
Потом в мене з інвентарю крадуть М4, я так і далі стою в стяжках а і вони мене відвели далеко від СБУ, починають щось говорити і оскати.
Потом підїжає Олег Житомирський і Саня Житомирський і починають казати що ми угнали твій гелік 2022 я кажу що це не він і не мій починають оскати і в кінці вбили.

Накладання санкцій або компенсація: немає

Докази:

Дата і час: 28.03.26 час: 22:18

До скарги до прокуратури додаю:
.

Електронна копія ID-картки: (тг N1SAKURA) (дс n1sakura_15997)

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
Повідомляю що за данним фактом буде відкрито кримінальне провадження.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі