Відмовлено Заява на працівника поліціїї

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ykrgtagmail.com

Шановний гравець
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
14
Реакції
37
Бали
16
Я, громадянин України та працівник Національної.Патрульної . Поліції Максим Басов , подаю заяву до прокуратури на громадянина .Юрій Задверняк, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданої Заяви про порушення Поліцейського, а саме Юрій Задверняк перевищування повноважень.

Організація: Національна Поліція
Детальний опис правопорушення: Не дотримання конституції України та прав людини.
Мене оскорбляли та принижували мою гідність , він оскорбив мене не одно разово як громадянина України ,так і як працівника поліції .Прошу наказати ,а саме Юрія Задверняка по самі максимальні ,мірі правопорушення .не поважна лексика, та агрисивна поведінка .
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:23.11.2015 десь орієнтовно з 02:10до 2.16
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: мій тг
Maksimov_2003

ykrgtagmail.com

Шановний гравець
Реєстрування
5 Жов 2025
Дописи
14
Реакції
37
Бали
16
Я, громадянин України та працівник Національної.Патрульної . Поліції Максим Басов , подаю заяву до прокуратури на громадянина Юрій Задверняк, та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданої Заяви про порушення Поліцейського, а саме Юрій Задверняк перевищування повноважень.

Організація: Національна Поліція

Детальний опис правопорушення: Не дотримання конституції України та прав людини.

Мене оскорбляли та принижували мою гідність , він оскорбив мене не одно разово як громадянина України ,так і як працівника поліції .Прошу наказати ,а саме Юрія Задверняка по самі максимальні ,мірі правопорушення .не поважна лексика, та агрисивна поведінка .

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:https:

Дата і час інциденту:23.11.2015 десь орієнтовно з 02:10до 2.1

Святослав Логінов

Генеральний Прокурор України #01
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
194
Реакції
114
Бали
48
Вітаю шановний громадянине! Повідомляю, що ваша заява до прокуратури відмовлена.
Причина - недотримання нумерації заяви. Прохання подати нову та вказати правильний номер!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі