Зачинено Заява на скаргу на Полковника Констянтина Гранька,Старшого Сержанта Тоні Житомирський СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Гітлан

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
8
Нікнейм гравців:Тоні Житомирський,Констянтин Гранько
Особистий нікнейм:Владислав Гітлан
Суть скарги:Я собі спокійно сидів на код-5 в залі засідань в Києві,В рацію Полковник Констянтин пишить "Гітлан приїдь в СБУ Д бігом"Я написав що я на Код-5 в Києві,Він написав їдь в СБУ Д,я думав що він по переводу до НПУ К,Ну я собі дальше стою на код-5 і думаю що приїду після код-5.Потім він пише в Рацію "Гітлан 10-20"Я написав"Зал засідань в Києві"Він написав"Я сказав бігом їдь в СБУ Д.Ну я спитав у Підполковника який проводив код-5.Я спитав"Пане Підполковнику дозвольте приїхати до Полковника на розмову в СБУ Д,він дозволив,Потім я приїхав в СБУ Д та пішов в Кабінет Генерала,Там стояв Ст.Сержант Тоні Житомирський та Полковник Констянтин Гранько.Без ніяких доказів він мене звільнив по "Порушення статуту 2.15,2.11,2.22"Просто звільнив без ніяких відеодоказів.Прошу звернути увагу на їх "Роботу".
Докази:https://ua.files.fm/u/8596d4tpz7
Дата звільнення:03.08

Останнє редагування:

Тимур Волков

Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,958
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Покарання було видано вірно. Ви використовували вогнепальну зброю без причини, та ображали своїх співробітників.

[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі