В очікуванні Заява номер 243

Артем_Левин

Ех 06|Полковник|СБУ|
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
151
Реакції
76
Бали
276

Заява №243​

Я, Артем Левин, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав , яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення від працівника СБУ Даня Ортега статей: 100, 98, 97 ККУ, стаття 12 КПКУ (Провели щось схоже на екстене затримання) а також порушвиши конституцію України Стаття 24. Житло недоторканне. Ніхто немає права проникати в житло громадянина проти його волі, крім підставі постанови суду.Також данна особа затримала мене на приватній власності саме зайшла на неї та затримала мене перед тим вдаривши тайзером.​

Я перебував на тереторії свого будинку (Приватна власніть) після чого до нас під'їхало 2 працівника в формі Служби безпеки України (СБУ) та влупили мене тайзером та надягли кайданки при тому не представившися мені, далі повезли мене в ГУНП м.Київ,​

Там вже поставили мене до допитної не пердставившися, та одна особа просто пропала кудись, після чого я зміг вийти з допитної куди мене завели та після того я стояв біля дверей допитної та до мене підійшов працівник СБУ та затримав та почав задвати питання як я зміг вийти з допитної хоча він сам був відкрив двері, після того до мене провили до кімнати допиту (Як подім стало відомом це був Молодший Лейтенант СБУ Даня Ортега) який продовжив процесуальні дії та вже аж тоді представився, після чого я в нього запитав за що я був затриманий в себе на приватній тереторії він почав казати що це було затримання для встановлення моєї особи та перенесено до ІТТ НПУ , та потів знайшов мене в базі КПК, та зачитав мої права звучали так Ваші Права вам дається право викликати державного адвоката часного адвоката не свідчити про себе у вас є право на телефоний дзвінок та маєте право тримати мовчання та нічого не говорити мені та запитав чи ви згодні з правами та після чого я викликав державного адвоката та потім запитав за ордер на затримання на приватній тереторії та він мені сказав що він видається тоді коли ви знаходитеся в себе в дома хочу підмітити що я знаходився в себе на подвірії та він сказав що приватна тереторія знаходиться в середені будинку хоча подвіря також рахується приватною тереторіє. будинка , але потім дана особа почала проводити первинний обшук з її слів згідно статті 12 закону про СБУ, та також ми змоїм другом ремонтували дах у мене на будинку.​

Відео з камери Gopro​

коди: 00:00 до кінця​

З повагою,​

Артем Левин​

Снимок экрана_18-7-2025_152939_.jpeg

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі