Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Юрій Смирнович, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав , яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, співробітник поліції Дмитро Карпінов [32411] порувшив мої права(все є на відео) та адвокат розуміючи порушення кримінально-процесуального кожексу виніс свій вердикт, покриваючи кримінальні поступки сержанта .
Хочу наголосити, що працівник неодноразово порушив процесуальний кодекс та проявив службову недбалість. Я це сказав працівнику, а він проігнорив. Також він виписав статтю "одержання хабаря", якої не було.
Прошу детально ознайомитись з моїми відеозаписами та записами з бодікамери поліцейського.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.