Схвалено Заява №0053

Артур Джонсон

Центральна Україна [01]
Реєстрування
16 Вер 2025
Дописи
32
Реакції
25
Бали
23
Я, громадянин України Артур Джонсон, подаю заяву до прокуратури на громадянина Григорій Бандаренко та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Старший сержант Служби Безпеки України Григорій Бандаренко затримав підполковника Національної Поліції України Артур Джонсона(мене) за підозрою у викраденні авто та незаконному перебуванні у ТЗ, при цьому немав достатніх доказів мого порушення.
Я був затриманий під час оформлення ДТП на середньому мості міста Київа по формі, за інформацією невідомої особи даний транспортний засіб який я намагався викрасти був "його" при тому що я мав договір аренди з власником ТЗ і громадянин на мосту не був їм. Після деякого часу після затримання, я нарешті зміг показати договір аренди працівнику Григорію Бандаренку, та був звільнений з процесуальних дій по якій причині я не почув. Знизу напишу статью яку мені інкримінував працівник:

Стаття 23. Незаконне заволодіння транспортним засобом:
Частина 1. Незаконне заволодіння транспортним засобом авто-мото технікою, водним або повітряним транспортом

Організація: СБУ
Детальний опис правопорушення: Вказав вище
Накладення санкцій або компенсацій: Відсутні, був звільнений з дій
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Фото (Також попрошу запросити повні відеофіксацію у працівника СБУ)
Дата і час інциденту: 2026.04.03 затримання відбулося приблизно о 19:21

До скарги до прокуратури додаю:

Договір оренди транспортного засобу та його фото

Електронна копія ID-картки:
ID
Номер телефону , електронна пошта : arturdzhonson

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
1775244183015.png

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Службове розслідування завершено.
Матеріали з висновками та рекомендаціями будуть надані особисто заявнику та усім причетним особам.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі