Ілюха Краб
M/ЕЛІТА-БУ
- Реєстрування
- 4 Тра 2023
- Дописи
- 51
- Реакції
- 23
- Бали
- 13
Я,громадянин України Ілюха Краб,подаю заяву до прокуратури на громадянина Келсі Гремер та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок.До поданого позову щодо накладен санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:Був затриманий співробітником НПУ Келсі Гремер за вбивство,під час обшуку вилучили також наркотики та зброю.Але під час видачі розшуку майор окрім статті за вбивство видав статтю за причинення шкоди здоровʼю,враховуючи що я був затриманий за вбивство,і ні з ким більше не взаємодіяв,вважаю це перевищенням службових повноважень та зловживання службовим становищем.
Накладення санкцій або компенсаці:вимагаю службове розслідування даного співробітника з лав НПУ
Докази:Прохання вилучити запис з пристрою BodyCam співробітника
Дата і час: 11.05.2026
паспорт
DS illia6644, TG @kartiiiis
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:Був затриманий співробітником НПУ Келсі Гремер за вбивство,під час обшуку вилучили також наркотики та зброю.Але під час видачі розшуку майор окрім статті за вбивство видав статтю за причинення шкоди здоровʼю,враховуючи що я був затриманий за вбивство,і ні з ким більше не взаємодіяв,вважаю це перевищенням службових повноважень та зловживання службовим становищем.
Накладення санкцій або компенсаці:вимагаю службове розслідування даного співробітника з лав НПУ
Докази:Прохання вилучити запис з пристрою BodyCam співробітника
Дата і час: 11.05.2026
паспорт
DS illia6644, TG @kartiiiis