Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, [Слава Добрий], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, [Слава Чічотка порушив що було зафіксовано на відеорегістраторі Некомпетентність та грубі порушення пдр].
[Я Слава Добрий зафіксував як водій Слава Чічотка транспортного засобу НПУ дуже грубо порушує правила дорожнього руху це являється некомпетентністю зі сторони поліцейського, та це вже не в перший раз, тому я подаю заяву до Прокуратури на данного співробітника НПУ. Відео 1 та Відео 2 ]
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
20.03.2026 р.
Шановний Слава Добрий!
Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з правилом дорожнього руху.
Переглянувши скаргу, яку ви Слава Добрий, залишили в заяві до прокуратури №169,
виношу такий вердикт: Ваша заява Відмовлена порушень від працівника Національної Поліції України не було знайдено також на відеодоказах звуку не було записано і було видно що ви перешкоджяли роботі працівникам НПУ.
Генеральний Прокурор
Денис Бурмай порушень від працівника Національної Поліції України не було знайдено також на відеодоказах звуку не було записано і було видно що ви перешкоджяли роботі працівникам НПУ.
Розглянувши заяву до прокуратури №169 від Слава Добрий вона відмовлена.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.