Зачинено Заява №175

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Жов 2024
Дописи
40
Реакції
18
Бали
13

Заява №175

Я, Єльдар Єльдарович, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Працівник Національної Поліції Максима Українця

• Не було надано мені можливості скористатися послугами приватного адвоката, хоча я законно вимагав його присутності для захисту моїх прав.
  • Не було дозволено здійснити телефонний дзвінок, щоб повідомити близьких осіб та/або зв’язатися з державним адвокатом, що є моїм законним правом.
  • Незважаючи на мої законні вимоги, не був забезпечений державний адвокат, хоча я не відмовлявся від його допомоги і не мав можливості оплатити приватного адвоката.

2:19 - Працівник Національної Поліції витяг мене з автомобіля без підстав чи ще чогось.
2:23 - Працівник Національної Поліції вдарив мене тайзером без причин на то

2:25 - 2፡28 - Працівник Національної Поліції затримав мене а саме одягнув кайданки
3:19 - 9፡12 - Працівник Національної Поліції а саме Ініціатор затримання так і не виконав мої запроси на виклик адвоката питання чого?

Запис скритої боді-камери

З повагою,

Єльдарович Єльдар Артемов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі