Зачинено Заява №177

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
118
Реакції
47
Бали
33
Я, [Владислав Волкодав], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, було вчинено дії, що мають ознаки кримінальних правопорушень, а саме: погроза життю із застосуванням зброї та спроба її застосування.

Детально повідомляю обставини справи: під час мого перебування на території установи ДКВС я виконував службові обов’язки та представився як посадова особа. На території знаходились двоє громадян:
Дем’ян Франко та Данило Зелінський.

Під час ситуації я надав три попередження та намагався вивести на тереторію Дем’ян Франко, але громадянин Данило Зелінський направив на мене зброю, чим створив загрозу моєму життю та здоров’ю.

Після цього я вивів громадянина Дем’яна Франка за територію та заборонив йому повертатися. Однак, вже після виведення за межі території, Дем’ян Франко почав намагатися відкрити вогонь у мій бік, чим створив реальну загрозу моєму життю та здоров’ю.

У відповідь на небезпеку я був змушений діяти в межах самозахисту.

Вважаю, що в діях зазначених осіб наявні ознаки кримінальних правопорушень, передбачених:

ст. 129 КК України (погроза вбивством),
ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю)
а також можливий замах на злочин (ст. 15 КК України).

Докази події додаю у вигляді відеозапису: [тут YouTube].

Прошу провести перевірку викладених фактів, встановити осіб, причетних до правопорушення, та притягнути їх до відповідальності відповідно до чинного законодавства України.

З повагою,
[Владислав Волкодав]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі