Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Денис Бурмай, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Приватний Адвокат Станіслав Подільський був прибутий на виклик та після виклику я посадив громадянина та під час закінчення процесуальних дій Приватний адвокат сказав що він буде наглядати але приватний адвокат не має таких повноважень щоб робити наглядову діяльність я сказав адвокату покинути закриту охороняєму територію на те він проігнорив після посаження у ІТТ затриманного я затримав приватного адвоката за 5.12-незаконне проникнення на об'єкт що охороняється .
Тобто порушення Кримінального Кодексу України - 5.12-незаконне проникнення на об'єкт що охороняється.
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ 14.07.2026 р.
Шановний Денис Бурмай!
Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень громадянина.
Переглянувши скаргу, яку ви Денис Бурмай залишили в заяві до прокуратури №200,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №200 Відмовлена. Так як нехватає доказів!
Розглянувши заяву до прокуратури №200 від Денис Бурмай вона відмовлена.
Генеральний Прокурор
Стас Ліфанович
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.