Відмовлено Заява №204

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арт Кефірич

S ECLIPSE |06
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
73
Реакції
62
Бали
67

Заява №204

Я,Арт Кефірич, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, працівники НПУ мене передавили машиною,потім коли ми приїхали до ГУ НПУ я попросив працівників НПУ викликати лікаря,вони це проігнорували.​

Під час взаємодії зі мною працівники НПУ допустили порушення службового порядку та процесуальних дій.
По-перше, після мого затримання мені не було викликано лікаря, хоча це було необхідно. Працівники поліції не забезпечили надання медичної допомоги та не вжили заходів для перевірки мого стану здоров'я.По-друге, мені не надали можливості сплатити штраф у випадку, коли така можливість повинна була бути надана відповідно до правил сервера та внутрішніх процедур. Замість цього співробітники одразу перейшли до подальших процесуальних дій, чим, на мою думку, порушили встановлений порядок.По-третє, після затримання мені не надали можливості здійснити один телефонний дзвінок, чим, на мою думку, було порушено мої процесуальні права.
  • Провести повну перевірку дій співробітників НПУ.
  • Переглянути відеозаписи, додані до заяви.
  • Надати правову оцінку діям працівників поліції.
  • У разі підтвердження порушень притягнути винних осіб до дисциплінарної або іншої відповідальності відповідно до правил сервера.
Докази:​

З повагою,​

Арт Кефірич​
1785402872235.png

Стас Пума

ВРУ | Генеральний Прокурор 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
385
Реакції
95
Бали
177
1786394314944.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
10.08.2026 р.

Шановний Арт Кефірич!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівника Поліції.
Переглянувши скаргу, яку ви Арт Кефірич залишили в заяві до прокуратури №204,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №202 Відмовлена. Оскільки недостатньо доказів!

Розглянувши заяву до прокуратури №204 від Арт Кефірич вона відмовлена.

Генеральний Прокурор

Стас Пума
OnlineSignatures.net-282-Stas Puma .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі