Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я,Арт Кефірич, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, працівники НПУ мене передавили машиною,потім коли ми приїхали до ГУ НПУ я попросив працівників НПУ викликати лікаря,вони це проігнорували.
Під час взаємодії зі мною працівники НПУ допустили порушення службового порядку та процесуальних дій.
По-перше, після мого затримання мені не було викликано лікаря, хоча це було необхідно. Працівники поліції не забезпечили надання медичної допомоги та не вжили заходів для перевірки мого стану здоров'я.По-друге, мені не надали можливості сплатити штраф у випадку, коли така можливість повинна була бути надана відповідно до правил сервера та внутрішніх процедур. Замість цього співробітники одразу перейшли до подальших процесуальних дій, чим, на мою думку, порушили встановлений порядок.По-третє, після затримання мені не надали можливості здійснити один телефонний дзвінок, чим, на мою думку, було порушено мої процесуальні права.
Провести повну перевірку дій співробітників НПУ.
Переглянути відеозаписи, додані до заяви.
Надати правову оцінку діям працівників поліції.
У разі підтвердження порушень притягнути винних осіб до дисциплінарної або іншої відповідальності відповідно до правил сервера.
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ 10.08.2026 р.
Шановний Арт Кефірич!
Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівника Поліції.
Переглянувши скаргу, яку ви Арт Кефіричзалишили в заяві до прокуратури №204,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №202Відмовлена. Оскільки недостатньо доказів!
Розглянувши заяву до прокуратури №204 від Арт Кефірич вона відмовлена.
Генеральний Прокурор Стас Пума
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.