Розглянуто Заява №47

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Родіон Раскольніков

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
163
Реакції
142
Бали
88
Заява №_47_​

Я, Приватний Адвокат Данило Іванович , проживаю у місті Київ, вул. Дмитра Коваленка 24 кв.22 та є громадянином України. КДК, Київської області яке видало мені ліцензію на право надання адвокатських послуг номер мого посвідчення 329192, видане від 04.07 . Цією заявою повідомляю про можливе порушення прав мого підзахисного Макс Санич № 44924 паспорту яке, на мою думку, потребує перевірки органами прокуратури. Зокрема, Полковник НПУ Васль Рейнович Жетон № 58438 Без підставно закував мого підзахисного в кайданки після того як мій підзахисний прокричав в НПУ якісь фрази, навіть вони не стосувались працівникі та всторону управління НПУ в подальшому Рейнович провів первиний обшук без присутності адвоката та в подальшому конфіскував все без присутності мене як адвоката чим порушив права мого підзахисного а саме (217 петрушки та 64 М4 зброї підстав для його обшуку наголошую не було прошу повернути кошти за дані речі моєму підзахисному ). Ця подія відбувалась о 20:46 12.07 у будівлі НПУ К о 20:48 я прибув у Будівлю НПУ К о 20:50 Полковник назвав Багато статей 10.3, 10,4,5.17 статті розшуку на скільки мені відомо Працівника котрого назвав мій підзахисний в рядах нпу немає , коли я попросив надати Відео затримання мого підзахисного , Полковник Рейнович сказав що відео загубилось і воно не записалось на нагрудну бодікамеру , Стосовно цьому я йому запропонував відпустити громадянина Санича та Рейнович відмовив мені у моїй просьбі , продовжив виписування покарання при мені обшук не проводився , на запитання чому не проводите він сказав Обшук вже був, і я Зрозумів речі вже були конфісковані в Діях Полковника Рейновича вбачаю порушення КПКУ
Стаття 9.2. Незаконне порушення кримінальної справи ,
Стаття 9.4. Незаконні затримання, взяття під варту, арешт,

Стаття 8.4. Перевищення посадових повноважень КПКУ
Тому прошу Провести всі необхідні заходи для притягнення Полковника Рейновича до відповідальності прошу органи прокуратури незатягувати розгляд Кримінального провадження! На мою думку так як Поолковник Рейнович не звичайний Офіцер думаю зі сторони його керівництва буде затягування справи прошу вас покласти край Свавіллю та Надати юридичну оцінку діям Працівників НПУ . Тому прошу Затребувати у Рейновича відео з нагрудної Бодікамери і якщо не буде дати, професійну оцінку його діям.
Докази з Бодікамери затриманого надам Прокурору котрий буде розслідувати справу.

У разі наявності доказів вони додаються до заяви у вигляді посилань або додатків. Прошу провести перевірку викладених фактів та надати правову оцінку діям причетних осіб у межах чинного законодавства.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
522
Реакції
364
Бали
123
Ваш підзахисний провокував співробітників НПУ чим порушував громадський порядок , за що він і був затриманий полковником В.Рейновичем. З співробітником проведено бесіду стосовно попередження за адміністративне порушення . Вашого підзахисного буде притягнуто до відповідальності за зберігання і збут наркотичних засобів та вогнепальної зброї

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі