В очікуванні Заява №62

Артем Доберман

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2026
Дописи
11
Реакції
1
Бали
56
Генеральному прокурору Південної України

від:
Старшого сержанта Національної поліції України Артема Добермана

Контактні дані (Discord): artem_3424​

ЗАЯВА

(про вчинення кримінального правопорушення військовослужбовцем)

Я, Старший сержант Національної Поліції України Артем Доберман, доповідаю про факт вчинення особливо тяжкого кримінального правопорушення військовослужбовцем Збройних Сил України.

I. Обставини події

22 серпня 2026 року о 19:21 під час виконання мною службових обов'язків з охорони громадського порядку та патрулювання міста Києва, громадянина Богдана Диканського, який є військовослужбовцем ЗСУ, здійснив протиправні дії, а саме: навів вогнепальну зброю на службовий автомобіль із правоохоронцями.

Дані дії кваліфіковано за Статтею 10.1 Кримінального кодексу Південної України«Посягання на життя співробітника правоохоронного органу»

II. Дотримання процесуальних норм

1. Затримання: Особу було затримано із застосуванням заходів примусу, роз'яснено підстави затримання та оголошено процесуальні права (Правило Міранди).
  2. Виклик спецсуб'єктів: Відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу, через міжфракційну рацію було здійснено виклик керівництва Збройних Сил України та прокурора.
  3. Витриманий тайм-аут: Очікування відповіді керівництва ЗСУ та Прокуратури тривало 10 хвилин. За відсутності відповіді процесуальні дії було продовжено відповідно до законодавства.
  4. Арешт: Видання громадянину розшуку за статею 10.1 ККУ, та поміщено підозрюваного до ІТТ за ст. 10.1 ККУ.

III. Прохальна частина

На підставі викладеного вище, а також керуючись статтями Закону Південної України «Про прокуратуру», ПРОШУ:

1. Прийняти дану заяву до розгляду та відкрити кримінальне провадження щодо громадянина Богдана Диканського.
  2. Провести прокурорську перевірку щодо вказаного факту правопорушення.
  3. Видати постанову про звільнення громадянина Богдана Диканського з лав Збройних Сил України у зв'язку із притягненням до кримінальної відповідальності за особливо тяжкий злочин.
  4. Внести громадянина Богдана Диканського до Чорного Списку усіх державних/силових структур Південної України.

IV. Докази

До заяви додаю матеріали відеофіксації з бодікамери:

1. Відеозапис правопорушення та затримання (посилання):
    Відео 1
    Відео 2
    Відео 3
Дата: 22.08.2026

Підпис: Доберман

Богдан Диканський

Новий гравець
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
2
Бали
58
Шановні НПУ,я ж вам казав що дістав зброю случайно і воно раз стрельнуло,після чого ви мене вдарили тайзером,я казав відкат,а ще казав що сильно лагає,наша з вами розмова була вся в телепортах,бо я пінгував і писало трабл ерор.
Я своє відсидів в ІТТ,які питання?? Також в мене є фрапс де все видно як в мене пінгувало...

Артем Доберман

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2026
Дописи
11
Реакції
1
Бали
56
Шановний Богдане Диканський, відпишіть мені, будь-ласка, у дискорд, який писав вище, або у телеграм VenumArtem

Артем Доберман

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2026
Дописи
11
Реакції
1
Бали
56
Після приватного спілкування з громадянином Богданом Диканським спільного рішення або згоди щодо врегулювання ситуації досягнуто не було. У зв'язку з цим прошу Генерального прокурора розглянути заяву у встановленому законом порядку за наданими відеодоказами.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі