Розглянуто Заява 46

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Родіон Раскольніков

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
163
Реакції
142
Бали
88
Заява №__46_
Я, Приватний Адвокат Данило Іванович , проживаю у місті Київ, вул. Дмитра Коваленка 24 кв.22 та є громадянином України. Прибувши на виклик громадянина Юрчика Хелл Папорт №40529 , якого також незакооно ув'знив Гончаров, коли я приїхав до райвідділу це було приблизно 19:00-20:00 мене запустили до ІТТ коли я спілкувався з затриманим Підбігає до мене мл.лейтн НПУ Олексій Гончаров та бере мене в кайданки чим поруша Закон про Адвокатуру обмеження Доступу Адвоката до затриманого та Взявши в кайданки порушив не прокосновєность адвоката не повідомивши КДК, Київської області яке видало мені ліцензію на право надання адвокатських послуг номер мого посвідчення 329192, видане від 04.07 . Цим Фактом я пишу звернення до вас про відкриття кримінального провадженнч стосовно офіцера поліцї Гончарова та прощу відстороненння його на час розслідуванн для з'ясування деталей його незаконних дій, прошу органи прокуратури провести об'єктивне розслідування на мою думку Офіцер порушив такі стататі
Стаття 8.4. Перевищення посадових повноважень КПКУ

Стаття 14. Гарантії адвокатської діяльності

Держава гарантує незалежність адвоката.
1. Державі забороняється:
1) втручання у його діяльність;
2) вимагання чи розголошення адвокатської таємниці;
3) тиск, погрози або переслідування за професійну діяльність;
4) ототожнення адвоката з клієнтом.

2. З'ясувати чому Патрульний Гончаров відмовив клієнту у виклику адвоката .
3.Прошу затребувати відео матеріали мого затримаання у Працівника Гончарова НПУ та повідомити мене для подальшого вирішування ситуації в судді.

Прошу провести перевірку викладених фактів та надати правову оцінку діям причетних осіб у межах чинного законодавства.

З повагою Приватний Адвокат
Данило Іванович

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
522
Реакції
364
Бали
123
Вітаю. Співробітника буде притягнуто до відповідальності відповідно пункту 3.8 статуту НПУ. Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі