Відмовлено Заява #55

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Морозенко

старожила перекупа
Реєстрування
23 Вер 2025
Дописи
73
Реакції
70
Бали
67
Заява №54
Я, Данилл Клауд, проживаю у місті Дніпро та є громадянином України. Цією заявою повідомляю про можливе порушення моїх прав , яке, на мою думку, потребує перевірки органами прокуратури. Зокрема,
данний працівник НПУ затримав мене за та ще я образив його співробітника, міранда не була зачитана, поссвідчення не показав та не сказав своє ім*я, не зміг самостійно сказати мені підставу для перевірки документів, ввесь цей час йому допоміг його співробітник, СПІВРОБІТНИК ЯКИЙ ЙОМУ ДОПОМОГАВ НЕ ПРИЧАСТНИЙ ДО СИТУАЦІЇ
ТАКОЖ гарно видно порушення субординації на 2:04 секунді мого відеорзапису в банддікамери. працвник хотів позвати полковника чи підполквника щоб він мені все розповів на 2:44 секунди відеозапису
мій запис:
😎☠️🚽🇺🇦👊

Андрій Фаретті

Модератор /Південна Украна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
639
Реакції
443
Бали
478
Підстава вашого затримання була передбачена статтею 10.3 кримінального кодексу України. Працівник НПУ одразу вам сказав про статтю 10.3. На вашій фіксації видно те що ви неадекватно поводитесь з працівниками , ви цього навіть не заперечували спочатку . Підстава на перевірку ваших документів передбачена ст 23 закону про національну поліцію України. Повідомляю що працівник не забов'язаний робити юридичну консультацію, роз'яснювати статті що вони означають і так далі. Працівник НПУ сказав вам про статтю 23 . Працівник нещодавно доєднався до лав НПУ , тому і є деякі проблеми з знанням законів. Генералу НПУ буде передано інформацію стосовно дій працівника та проведення з ним профілактичної бесіди. За рішенням генерала його можливо буде покарано дисциплінарними стягненням .
Прокуратура не вбачає в діях працівника НПУ дій які порушують УКУ для відкриття кримінального провадження на працівника .

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі