Віліам
Козак
- Реєстрування
- 31 Тра 2026
- Дописи
- 19
- Реакції
- 22
- Бали
- 8
До Прокуратури
Скарга на неправомірні дії Адама Солідного
Вітаю!
Прошу прокуратуру розглянути дії Адама Солідного, які відбулися приблизно о 21:00.
Адам Солідний зупинив мене, однак не повідомив причину зупинки та не назвав статтю або правило, на підставі якого були вжиті відповідні заходи. Я неодноразово запитував його, з якої причини мене зупинили, проте він ігнорував мої запитання та не надав чіткої відповіді.
Під час ситуації я повідомив, що є адвокатом, однак після цього Адам Солідний без належного пояснення причин застосував до мене наручники та закував мене.
Також з його боку, за моїми словами, була допущена образа.
У зв'язку з цим прошу:
Скарга на неправомірні дії Адама Солідного
Вітаю!
Прошу прокуратуру розглянути дії Адама Солідного, які відбулися приблизно о 21:00.
Адам Солідний зупинив мене, однак не повідомив причину зупинки та не назвав статтю або правило, на підставі якого були вжиті відповідні заходи. Я неодноразово запитував його, з якої причини мене зупинили, проте він ігнорував мої запитання та не надав чіткої відповіді.
Під час ситуації я повідомив, що є адвокатом, однак після цього Адам Солідний без належного пояснення причин застосував до мене наручники та закував мене.
Також з його боку, за моїми словами, була допущена образа.
У зв'язку з цим прошу:
- Повністю переглянути боді-камеру Адама Солідного з 21:00 до 21:20, без пропусків.
- Встановити законність причини моєї зупинки.
- Перевірити, чи повідомив він мені підставу та відповідну статтю/правило.
- Перевірити законність застосування наручників.
- Перевірити факт образи та неналежної поведінки.
- Надати оцінку діям Адама Солідного відповідно до чинних правил.
- У разі підтвердження порушень — притягнути його до відповідальності.