Відмовлено Заява

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віліам

Козак
Реєстрування
31 Тра 2026
Дописи
19
Реакції
22
Бали
8
До Прокуратури

Скарга на неправомірні дії Адама Солідного

Вітаю!

Прошу прокуратуру розглянути дії Адама Солідного, які відбулися приблизно о 21:00.

Адам Солідний зупинив мене, однак не повідомив причину зупинки та не назвав статтю або правило, на підставі якого були вжиті відповідні заходи. Я неодноразово запитував його, з якої причини мене зупинили, проте він ігнорував мої запитання та не надав чіткої відповіді.

Під час ситуації я повідомив, що є адвокатом, однак після цього Адам Солідний без належного пояснення причин застосував до мене наручники та закував мене.

Також з його боку, за моїми словами, була допущена образа.

У зв'язку з цим прошу:

1. Повністю переглянути боді-камеру Адама Солідного з 21:00 до 21:20, без пропусків.
  2. Встановити законність причини моєї зупинки.
  3. Перевірити, чи повідомив він мені підставу та відповідну статтю/правило.
  4. Перевірити законність застосування наручників.
  5. Перевірити факт образи та неналежної поведінки.
  6. Надати оцінку діям Адама Солідного відповідно до чинних правил.
  7. У разі підтвердження порушень — притягнути його до відповідальності.
Прошу провести повну та об'єктивну перевірку ситуації на підставі запису боді-камери.

Реєстрування
5 Лют 2026
Дописи
21
Реакції
6
Бали
125
Генеральна прокуратура України
Розглянувши заяву, повідомляю, що подане звернення не відповідає встановленим вимогам щодо оформлення та змісту заяви про кримінальне правопорушення.
Зокрема, у поданому зверненні:
  • не вказано ім'я потерпілого;
  • відсутній належний опис події, її часу, місця та способу вчинення;
  • не зазначено конкретних відомостей, які дають можливість попередньо встановити характер можливого кримінального правопорушення;
  • звернення оформлено таким чином, що його зміст не дає можливості належним чином визначити предмет та підстави звернення. У зв’язку з викладеним подане звернення не може бути розглянуте як належним чином оформлена заява про кримінальне правопорушення. Відхилена відповідно до вимог чинного законодавства України.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі