Схвалено Заявка до прокуратури №206

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир_Ізмайлов

Кошовий отаман
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
790
Реакції
81
Бали
71
Заява №206
Я, [Володимир Ізмайлов], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення кримінального кодексу, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, порушення статті 126.5 ККУ.
Я Президент України Володимир Ізмайлов, повідомляю вам про те що громадяни Подільського краю Тревіс Хард , порушив стаття ККУ, а саме стаття 126.5 - не сплата податків або платежів. Тревіс Хард невідомого року народження незареєстрував свій бізнес протягом 2 місяців. Особа була передана на блокування рахунку, але навіть при цих обставинах подаки він не платить. Я подаю даний позов тому, що особа не сплатив податки в встановлений час, а саме з 21.06.2026 - 02.08.2026. Прошу від вас відкриття кримінального провадження та відповідного покарання.
Докази -
тик.​

З повагою, Володимир Ізмайлов

Стас Пума

ВРУ | Генеральний Прокурор 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
324
Реакції
83
Бали
33

офіс ген прока.png

Місто Київ,

05.08.2026

Шановний Володимир Ізмайлов!

Вашу заяву від 05.08.2026 щодо можливого порушення ст.126.5 Кримінального Кодексу України громадяном Тревіс Хард розглянуто.

На підставі ст.6 Закону про "Прокуратуру" до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення. Відкрито кримінальне провадження №0341. Досудове розслідування здійснюється Генеральною прокуратурою Подільського Краю.

Про хід та результати розслідування Вас буде повідомлено у встановлені законом строки.

З повагою,

Стас Пума

Генеральний прокурор Подільського Краю!
Підпис:
OnlineSignatures.net-282-Stas Puma .png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі