Відмовлено Заявка до прокуратури №225

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Блотний

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
91
Реакції
64
Бали
366

Заява №225

Я, [Альварез Назар Владиславович], проживаю в місті [Києві] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, повідомляю уповноваженні органи влади про халатність працівникив Служби Безпеки України а саме порушення чинного законодавста 100 статті Кримінального Кодекса України.​

При затриманні мене працівниками СБУ а саме Захаріо Серо (Капітан СБ) та Віктор Явтушенко ( Майор СБ) не повідомили підставу затримання а це є порушенням статті 12.2 пункту 2-го Кримінально Процесуального Кодексу України.​

(КПКУ)​

Стаття 12.2 Порядок затримання:

• Назвати своє прізвище, спеціальне звання, пред’явити на вимогу службове посвідчення, надавши можливість ознайомитися з викладеною в ньому інформацією, не випискуючи його з рук;
  • Назвіть підстави затримання;
  • Одягнути кайданки або інші засоби обмеження рухомості на громадянина;
  • Роз’яснити права затриманого

Файл доказу

Це сталось 27,08,2026 року о 20:00​

З повагою,​

[Альварез Назар Владиславович]​

Останнє редагування модератором:

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
244
Реакції
250
Бали
351
bandicam 2026-08-27 22-33-11-013.jpg

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
92
Реакції
50
Бали
366
Я-Захаріо Серо, Старший лейтенант СБУ(7), надаю своє пояснення. Вас було затримано за проникнення на охороняємий об'єкт, причину затримання чудово чути на ваших відео-доказах, я її назвав одразу при затриманні. Також надаю свою відеофіксацію з боді-камери. Тик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі