Відмовлено Заявка до прокурора №298

Єгор Фанера

Отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
23
Реакції
33
Бали
16
Я, громадянин України Єгор Фанера, подаю заяву до прокуратури на громадянина Ігор Вівсянка та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:
Детальний опис правопорушення: Затримали по нрп 2 рази. 1 затримання: Я стояв у афк. до мене під"їжає 2 мента, і від його лиця на демонстрації мого затримання біло видно як вони просто їхали і побачили мене, зупинились, і подивились по моєму айді мії розшук, в мене був розшук і коли вони його побачили, зупинились біля мене, витягнули з машини по нрп, далі я прийшов з афк, і сказав по якій причині я у кайданках, вони кажуть що на мене орієнтування, далі мені визвали адвоката, мене відпустили, і він мені каже: ти всеодно в розшуку, далеко не втічеш. 2 затримання: було моментальне, вн підходить проси документи, я сказав на якій підставі, знову каже орієнтування, хоча я в масці був, затримує знову, приїжає знову мій адвокат, і його теж затримують, за що я так і не зрозумів. Приїжає замість адвоката, прокурор, йому мент показує відео доказ і вердикт по рп був що мене потрібно посадити і ІТТ, я в шоці був, коли я хотів теж показати докази, він каже що з моєї сторони демка нічого не дасть. В кінечному результаті мене посадили в ІТТ і прокурор по імені Максим Коваленко, сказав щоб я подавав чюди скаргу.
Накладення санкцій або компенсацій: Зняти мента з роботи поліції.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

Дата і час інциденту: 16.01.25 16:** - 17:30
До скарги до прокуратури додаю: Щоб зняли с посади мента Ігор Вівсянка

Електронна копія ID-картки: https://ibb.co/PzJNynK9
@whylavs1

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
1768590844674.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі