Схвалено Заявка на разбан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ди Кензо

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Тонни Хоффман
2. Особистий нікнейм: Ди Кензо
3. Суть скарги:Добрый день,получила бан за многочисленное нарушение правил сервера,я осознала свою вину и хотела бы извиниться перед всеми ребятами
которым я принесла некомфортную игру. Перечитала все правила сервера и обещаю больше их не нарушать.
Прошу на первый и последний раз разбанить
4.Переглянути вкладення 36482
5. 13.02.2022

Ди Кензо

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Тонни Хоффман
2. Особистий нікнейм: Ди Кензо
3. Суть скарги:Добрый день,получила бан за многочисленное нарушение правил сервера,я осознала свою вину и хотела бы извиниться перед всеми ребятами
которым я принесла некомфортную игру. Перечитала все правила сервера и обещаю больше их не нарушать.
Прошу на первый и последний раз разбанить
4.Переглянути вкладення 36482
5. 13.02.2022
Я осознаю всю вину, но была бы очень признательна если бы мне предоставили ещё доказательства моей вины, так как не уверена что с моей стороны были нарушения которые могли бы потянуть за собой наказание в виде 15ти дней бана. Спасибо

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Буде скорочено до 3х днів, а в наступний раз за такі порушення отримаєте 30 днів блокування як і потрібно було зробити.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
На відеороликах чітко видно масоаний DM держ. структур на БП, PG, вбивство звичайних гравців без вагомої на то причини (як з пасажиром червоного автомобіля), тощо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі