Денис Стицина
Новий гравець
- Реєстрування
- 4 Січ 2024
- Дописи
- 12
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:Максим Петрушка
- Особистий нікнейм:Денис Стицина
- Суть скарги:
- Шановна адміністрація,
Мене звати [Денис], і я пишу вам з приводу мого останнього покарання на сервері Ukraine GTA. Я хочу пояснити свою ситуацію та попросити про зменшення покарання.
Нещодавно я обманув іншого гравця, за що й був справедливо покараний. Я розумію, що мої дії були неправильними і суперечили правилам гри та принципам чесної гри. Я щиро шкодую про свій вчинок і хочу вибачитися перед тим гравцем, якого я обманув, а також перед всією спільнотою серверу.
Я обіцяю, що більше не буду порушувати правила гри та обманювати інших гравців. Мені дуже подобається грати на вашому сервері, і я не хочу втрачати цю можливість. Я готовий докласти зусиль для виправлення своєї репутації та зробити все можливе, щоб показати свою щирість і бажання грати чесно.
Будь ласка, розгляньте можливість зменшити моє покарання. Я буду вдячний за ще один шанс і обіцяю більше не підводити вас.
Я граю в цей проект з відкриття мені дуже подобається я граю по 5-7 годинв день вчора я тільки назбирав 50 мільйонів будь ласка розбаньте такого більше не повторитьмя зі мноб таке вперше .
З повагою,
[Денис Стицина] - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:6/23/2024