Відмовлено За "Батьківщина" (підтримка Юлі Тимошенко)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
48
Реакції
62
Бали
23
1.Discord сервер(-и):все
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):-
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:s.m.o.k.e_55
4. Суть звернення:Крч ЗКТП мне сказал: «Проявляй активность и не нарушай правила в игре — тогда, возможно, будет разбан».
Мне стало интересно, что именно подразумевается под “активностью” и что конкретно нужно делать, чтобы приблизиться к разбану.

Я писал ЗКТП с этим вопросом, но он меня игнорирует. В итоге я вообще не понимаю, о какой активности идет речь.
Та же самая ситуация произошла с КТП.
Так как ЗКТП не отвечает, я решил написать КТП, надеясь получить ответ от нее. Однако с ее стороны я также столкнулся с игнором.
Были ситуации, которые я уже обсуждал с ЗКТП в Discord, и я хотел повторно обсудить их с КТП, но в ответ получил сообщение:
«У тебя есть контакт ЗКТП — пиши ему».

Это выглядит тупо, потому что, когда я пытаюсь узнать, что именно нужно делать для снятия бана, меня просто перенаправляют или игнорируют, розбаньте пж)
5. Докази (скріншоти/відео):бан
6. Дата видачі пока
рання:02.12.2025

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

Уважно ознайомившись із вашою скаргою та вашими попередніми зверненнями, можу повідомити наступне. Як вам уже надавали відповідь ЗКТП у вашій минулій скарзі, ви маєте можливість подати повторну скаргу наступного місяця. На цей період вам було рекомендовано проявляти активність.

Оскільки наразі ви майже не граєте на сервері, ви не отримуєте жодних покарань, але водночас не маєте змоги себе проявити. Рекомендуємо спробувати вступити до фракції або клану, обійняти певну посаду та брати активну участь у житті сервера, щоб продемонструвати, що ви можете перебувати в ком’юніті без конфліктів і порушень.

Після повторного подання скарги через 31 день ми уважно переглянемо ваше поточне блокування.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі