Відмовлено Збив анімації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бенжамин Фисенко

Поважний гравець
Реєстрування
23 Кві 2024
Дописи
88
Реакції
198
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Бенжамин Фисенко
2. Нікнейм порушника: капрізун краймз 575
3. Назва клану порушника: crimefamq
4. Суть скарги: Правило битв за території : 2.1. Заборонено порушувати загальні правила UKRAINE GTA. | Покарання згідно з нормативом. А він порушив правило 6.31. "Збив анімації" - Заборонено збивати анімації. | Деморган 30-60 хвилин / Варн, в цьому випадку я би дав йому варн,так як це грубе порушення, він забіг почав збивати анімацію із-за чого я не міг спокійно стріляти по іншим гравцям,це надало перевагу клану crimefamq із-за чого вони вийграли цю територію
5. Доказ порушення (скриншот/відео): \\\\

6. Дата порушення: 23.06.26

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,804
Реакції
570
Бали
253
Вітаю.
Щодо вашої скарги можу винести наступний вердикт:
Під час проведення битв за території пріоритет мають правила, передбачені безпосередньо регламентом даної битви. Правило щодо заборони збиву анімацій раніше було виключене з правил битв за території (З дописом з цієї зміною можете переглянути за цим посиланням), тому дане порушення не розглядається в межах цієї битви.

Посилання на пункт 2.1 правил битв за території в даному випадку не може бути застосоване, оскільки відповідний аспект ігрового процесу більше не регулюється правилами даної активності. Відповідно, навіть якщо гравець використовував збив анімації, це не є порушенням правил битви за територію та не тягне за собою перегляд її результатів.

Оскільки в ході розгляду скарги не було встановлено порушень правил битви за території, твердження щодо отримання переваги однією зі сторін не можуть бути прийняті як підстава для схвалення скарги. Відповідно, підстав для перегляду результатів битви не вбачається.

Враховуючи вищезазначене, порушень правил битви за територію з боку гравця не виявлено, а тому підстав для схвалення скарги або перегляду результатів битви немає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі