Важливо Збройні Сили України | Заява на Посаду Майора [ Open]

Олександр Житомирський.

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
191
Реакції
282
Бали
108
Емблема ЗСУ

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 13+ років ( Можливі виключення )
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності
- Мати мікрофон.
- Чітке розкриття покращених ідей для фракцій.

Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?:

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?:
11. Місто в якому живете:
12. Звання у організації

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

Oleksandr Ostrozky

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName: Олександр Острозький
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: Так, ознайомлений
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): На жаль, не було
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Бу***ов Назар
6. Ваш тег в Telegram: @Tap0Kn
7. Ваш логін в Discord: yasha228_
8. Ваш справжній вік: 14 років
9. Які в вас є ідеї для фракції: Що до їдей, я б хотів створити "графік івентів". Суть цієї ідеї є впровадження різних змагань між працівниками, як турніри, за які видають нагороди (можливо, навіть і гроші). Хочу також зробити організацію більш активною, за допомогою впровадження різних РП-ситуацій з іншими організаціями або в рамках ЗСУ. Але мої ідеї не хочуть зробити з ЗСУ "змагання за гроші", Я хочу виконувати норму проводження лекцій, тренувань, іспитів. Мої ідеї полягаються в тому, щоб зробити з фракції не "середнячка" в якому треба отримати ВК і піти далі в інші фракції, я хочу зробити з армії цікаву, веселу, дисциплінованою організацією, яка буде мати актив і запам'ятається всім як дуже класна організація. Також хочу підняти актив за допомогою спільних лекцій, тренувань і івентів з іншими організаціями.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Я повинен займати посаду Майора через мою здатність до комунікації з людьми та іншими організаціями. Я є активним гравцем проекту Ukraine GTA, що забезпечить мені впровадження різних, як я казав івентів, лекцій, тренувань і тому подібне. Я зможу виконувати норми старшого складу ЗСУ, робивши це не за для "галочки" а для реальної роботи, в яку я покладу свою совість. Я буду честним, справедливим, вимогливим до себе та своїх службовців, завжди буду готовим допомогти їм в чому зможу. Я буду сприяти розвитку організації і робити це на максимальній силі.
11. Місто в якому живете: Запоріжжя
12. Звання у організації: Капрал (4 порядкове)

Лаврін

Козак
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
10
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Лаврін Вейкер
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: Саме так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Саме так приблизно пів року тому був Майором ЗСУ 03 дуже гарно закривав тижневі звіти памʼятаю ще всі правила дуже гарно кумонікував з старшим складом та бійцями та мені це дуже подобалося іза цього дуже активний та буду таким ще раз
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Лавріненко Лаврін
6. Ваш тег в Telegram: @Rub_1ka
7. Ваш логін в Discord: .holover
8. Ваш справжній вік: 14
9. Які в вас є ідеї для фракції: в мене дуже багато пропозицій одна з них запропонувати таку людини як інструктор Р це інструктор рекрутів його можна получити з 3 звання яка суть цього ,дуже велика проблема що коли новачок приходить він незнає що робити а цей інструктор буде йому все пояснювати. та в мене ще дуже багато ідей про які зможу розказати на обзвоні
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Вихований вмію гарно спілкуватися з людьми робити все щоб солдатам було цікаво служити я не буду робити на пʼятидисяти хвилині код-5 заради звітів та якщо чесно сам не можу терпіти коли таке проводять будемо постійно проводити якусь активність яка цікава, на приклад піти пригати з парашута з гори пригати з парашута з гелікоптера їздити з гравцями на страйк битви на тайзерах битви на кулаках переможець отримує премію. але теж обовʼязково тримати дисципліну
11. Місто в якому живете: Київ
12. Звання у організації: 3 ( бо недавно прийшов але активно підвищуюсь)

Олександр Житомирський.

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
191
Реакції
282
Бали
108
Заявки на посаду Майора ЗСУ Зачинено!

Схвалені Кандидати:
Лаврін Вейкер
Олександр Острозький

Відмовлені Кандидати:
-

Інформація:
Співбесіда на посаду Полковника ЗСУ, буде 17.08.2026 о 21:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/М ЗСУ].

Бажаю успіхів!

Міша Садовський

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Лют 2026
Дописи
55
Реакції
51
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:Міша Садовський
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Міша
6. Ваш тег в Telegram:misha_99q
7. Ваш логін в Discord:misha057064
8. Ваш справжній вік:13
9. Які в вас є ідеї для фракції:буду розвивать фракцію к лучшиму буду учить летать на ф-16 та буду разние код-5 делать цікаві лекції цікаві тренування
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?:я ввжаю что я могу буть на маойре та хочу ппробувать посаду
11. Місто в якому живете:Київ
12. Звання у організації2 солдат

Лаврін

Козак
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
10
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Лаврін Вейкер

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: Саме так

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Саме так приблизно пів року тому був Майором ЗСУ 03 дуже гарно закривав тижневі звіти памʼятаю ще всі правила дуже гарно кумонікував з старшим складом та бійцями та мені це дуже подобалося іза цього дуже активний та буду таким ще раз

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Лавріненко Лаврін

6. Ваш тег в Telegram: @Rub_1ka

7. Ваш логін в Discord: .holover

8. Ваш справжній вік: 14

9. Які в вас є ідеї для фракції: в мене дуже багато пропозицій одна з них запропонувати таку людини як інструктор Р це інструктор рекрутів його можна получити з 3 звання яка суть цього ,дуже велика проблема що коли новачок приходить він незнає що робити а цей інструктор буде йому все пояснювати. та в мене ще дуже багато ідей про які зможу розказати на обзвоні

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Вихований вмію гарно спілкуватися з людьми робити все щоб солдатам було цікаво служити я не буду робити на пʼятидисяти хвилині код-5 заради звітів та якщо чесно сам не можу терпіти коли таке проводять будемо постійно проводити якусь активність яка цікава, на приклад піти пригати з парашута з гори пригати з парашута з гелікоптера їздити з гравцями на страйк битви на тайзерах битви на кулаках переможець отримує премію. але теж обовʼязково тримати дисципліну

11. Місто в якому живете: Київ

12. Звання у організації: 4 ( бо недавно прийшов але активно підвищуюсь)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі