Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName та ID:Денис Турбр 132862
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді?: (на інщому проекті, і на іншому сервері) на 03 ще не був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Петришин
6. Ваш тег в Telegram: @Ineyel20dney
7. Ваш логін в Discord@bulldog_alabai
8. Ваш справжній вік: 14
9. Які в вас є ідеї для фракції:
1. Покращення дисципліни та внутрішньої логістики
Запровадити обов'язковий міні-інструктаж для бійців, які отримують 3–4 ранги, перед тим як вони зможуть брати старший транспорт чи виїжджати в патрулі. Це зменшить кількість порушень статуту.
Оптимізація охорони складу (БП): Створити чіткий графік чергувань на AКПП та по території ВЧ та бункеру-складу з 20:00 по 00:00 із призначенням старшого по посту (з 3–4 рангів), який несе персональну відповідальність за порядок на точці. Це прибере хаос, коли рекрути просто бігають по плацу.
2. Взаємодія з іншими фракціями (НПУ / СБУ / ДСНС та іншими)
Спільні тактичні навчання з НПУ/СБУ: Проведення регулярних тренувань із перекриття доріг (блокпостів) та відпрацювання дій під час оголошення надзвичайного стану. (Це покаже, що ти готовий до масштабного "двіжу" на сервері).
Договір з ДСНС щодо пожежної безпеки ВЧ: Організація планових перевірок вогнегасників та техніки на території військової частини бійцями ДСНС для підвищення рівня РП між фракціями.
3. Робота з особовим складом (Мотівація)
Система «Кращий боєць тижня»: Введення щотижневих премій із власної кишені. Це підніме онлайн у фракції.
РП-виїзди на полігон: Замість нудних присідань на плацу, проводити марш-кидки на техніці до полігону з відпрацюванням стрільб але й не забувати давати премії за перевезення БП та відбиття нападу на ВЧ.
5.відновль поїздки на страйкбол які були колись та буду проводити бої на тайзерах)
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:
Колосальний досвід у ЗСУ: Я прийшов у фракцію не з нуля. Я вже пройшов довгий шлях у ЗСУ на цьому сервері — від звичайного рекрута до лейтенанта. Я досконало знаю внутрішню кухню військової частини, всі тонкощі статуту, чергувань та проблеми, з якими стикається молодший склад. Мені не потрібен час на адаптацію, я готовий працювати з першої хвилини.
Досвід в інших держструктурах: Окрім армії, я маю успішний досвід роботи в ДСНС на 4 ранзі. Це дає мені ширше розуміння того, як взаємодіють між собою різні фракції, та допомагає знаходити спільну мову з іншими держслужбовцями для проведення спільних РП-заходів.
Відповідальність та стресостійкість: Я чітко розумію, що посада підполковника — це не просто «погони для статусу», а велика відповідальність перед Генералом та особовим складом. Я вмію тримати емоції під контролем у критичних ситуаціях, об'єктивно оцінювати роботу бійців і готовий приділяти фракції максимальну кількість часу для підняття її онлайну та дисципліни.
Готовність допомагати керівництву: Моя головна мета на цій посаді — стати надійною правою рукою для Генерала та Полковників. Я готовий взяти на себе рутинну роботу: перевірку звітів на форумі, проведення якісних та цікавих тренувань для бійців на полігоні, а також жорсткий контроль порядку на КПП та військових складах.
11. Місто в якому живете: Львів
12. Звання у Організації Старший солдат (3) вближайший час подам заявку на підвищення