Важливо Збройні Сили України | Заявка на посаду Полковника [Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Пасічник

Генерал ЗСУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
237
Реакції
314
Бали
108
глав.png

У цьому розділі ви можете подати заявку на посаду Полковника ЗСУ

Вимоги до кандидатів:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Заступником лідера може стати гравець якому виповнилося 17 років (є виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення
- Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння.
- Мати можливість приділяти в день 3+ години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміти комунікувати з людьми.
- Мати третій ранг [3] в ЗСУ.
- Мати той самий Nick Name на форумі та в грі
баннер.png

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
5. Ваш тег в Telegram:
6.Ваш логін в Discord:
7. Ваш справжній вік:
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання]
9. Ідеї для покращення фракції?:
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:
11. Місто в якому живете:
12. Ваше звання у фракції:
баннер.png

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від одного кндидата - відмова.
- Копіювання чужої заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено - відмова.
- Нікнейм повинен бути Role Play фомату.
- Обман у віковій категорії - відмова.
баннер.png

Маркус Андрющенко

Полковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Маркус Андрущенко
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:саме так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Майор ЗСУ, Підполковник ЗСУ та проходив обзвон на Полковника ЗСУ але не пройшов
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Марк Андрущенко
5. Ваш тег в Telegram:mad:markandru
6.Ваш логін в Discord:markandrushchenko
7. Ваш справжній вік:11(маю виключення від ст.Адміністрації)
8. Скриншот статистики покарань [Посилання]: Тиць
9. Ідеї для покращення фракції?:Проводити код-5 для того щоб рапорти на підвищення майже всі були схвалені, частіше проводити Код-5 на підвищення, підвищити дисципліну у фракції, підвищити онлайн не так що у фракції 105 а працюють тільки 55, Запровадити щомісячні військові навчання з різними сценаріями (засідка, штурм, оборона бази, евакуація), зробити щомісяця перевірку підрозділів перевіряти у кожного фіз. Підготовку, знання, РП (є виключення Рекрут), запровадити КМБ( Курс Молодого Бійця) щоб підвищитись на 3 звання, Система бойових позивних для активних військових, Офіцерська рада — регулярні зустрічі командного складу для збору пропозицій, щоб люди приходили не за грошима а за досвідом, бажанням.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:Я добрий, чемний, адекватний, не кричу за просто так, швидко приймаю рішення, сміливий, маю розуміння що буде робити фракція, комунікабельний, можу пояснити без криків, агресії.
11. Місто в якому живете:Кагарлик(Київська обл.)
12. Ваше звання у фракції: 10 Підполковник

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
9
Бали
8
Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName: Ерік Еріксон

2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так Точно

3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Так точно

4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ерік

5. Ваш тег в Telegram: @eriksonnnnne

6.Ваш логін в Discord: erik_slava

7. Ваш справжній вік: 13

8. Скриншот статистики покарань : https://ru.files.fm/u/wzb7vadmtk

1) Активізую роботу нічної варти. Бійці, які охороняють склад боєприпасів у нічний час, отримуватимуть премію.

2) Я хочу зробити так, щоб кожен боєць пишався шевроном ЗСУ, а не просто "фармив" зарплату в казармі.

3) Я не обіцяю золоті гори, я гарантую щоденну стабільну роботу, заповнені склади та порядок на території ВЧ.

4) Я прийшов, щоб підняти рівень РП у фракції до того етапу, коли кожна ситуація виглядає як сцена з фільму.

5) Моя головна ідея — це індивідуальний підхід до кожного бійця.

6) Я готовий брати на себе відповідальність за кожну помилку особового складу і особисто виправляти їх разом з бійцями.

7) ЗСУ під моїм командуванням стане гарантом безпеки для Мерів та Президента. Ми розробимо чіткі протоколи охорони під час офіційних візитів та кортежів.

8) Я буду ініціювати проведення "Військових спортивних ігор" між підрозділами (спринт, стрільба, водіння). Це піднімає азарт і робить фракцію справжньою командою, а не просто групою незнайомців.

9) Я особисто буду контролювати, щоб бійці не прогулювали службу. Якщо ти у фракції — ти працюєш на спільний результат, або звільняєш місце для активних.

10) Впроваджу тренування з евакуації поранених під вогнем (MEDEVAC). Бійці мають знати, як прикривати димами того, хто витягує побратима з "червоної зони".

Я маю значний лідерський досвід і чітке бачення розвитку фракції, що дозволить мені ефективно керувати особовим складом, впроваджувати інноваційні тренування та підтримувати високий рівень дисципліни. Завдяки розвиненим комунікаційним навичкам я забезпечу злагоджену співпрацю з іншими держструктурами, а моя стресостійкість допоможе оперативно приймати зважені рішення в критичних ситуаціях. Я готовий брати на себе повну відповідальність за підрозділ та активно працювати над підвищенням рівня RP-відігровки, щоб створити максимально реалістичну та цікаву атмосферу для всіх гравців ЗСУ.

11. Місто в якому живете: Дніпро

12. Ваше звання у фракції: Підполковник (10)

Денис Драгон (

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лип 2024
Дописи
64
Реакції
65
Бали
23
1781006234463.png

1. Ваш ігровий NickName: Денис Драгон
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: підполковник і майор
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сліпенький Денис
5. Ваш тег в Telegram: denis_dragontvink
6.Ваш логін в Discord:
denis_dragontvink
7. Ваш справжній вік: 16(12вересня 17)
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання]

Крім одного дм нічого не змінилося це було місяць тому і одне номер драйв тоже було місяць тому
Робиті більш цікаві тренування і лекції робити різні рп для покращення відігровки бійцями і зробити більше комунікації з іншими фракціями також зробити більш цікавішу систему підвищення добавити до кожного завдання квест системний до кожного звання також повернути назад стару систему здавання іспитів і повернути інструкторів які будуть приймати іспити в не тільки проводити код 5
Маю досвід роботи на керівні посаді хочу себе показати з найкращої сторони а не як було постараюсь полегшити роботу з рапортами на підвищення і буду навчати військових своєми знаннями
(прошу дати мені шанс )
11. Місто в якому живете: Прущ гданськ
12. Ваше звання у фракції: 4
1781006214402.png

Останнє редагування:

Олег Драгон

Отаман
Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
7
Реакції
25
Бали
18
1. Ваш ігровий NickName: Олег Драгон
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: хлопецький Олесь
5. Ваш тег в Telegram:mad:believeinmyfaith0
6.Ваш логін в Discord:fjjsid
7. Ваш справжній вік: 16
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання]https://imgpile.com/p/or79ANj#BW575rm
9. Ідеї для покращення фракції?:зробити більше дисципліни проводити більше наборів до лав збройних сил України
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:я дисциплінований як хтось щось незнає можу допомогти відповідальний
11. Місто в якому живете: тернопіль
12. Ваше звання у фракції: 4 капрал

Останнє редагування:

Міша Громов

Старожила
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
61
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName: Міша Громов
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Саме Так!
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Саме так а саме Майор НПУ та Підполковник НПУ.
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Міша
5. Ваш тег в Telegram: @Mishutan
6.Ваш логін в Discord: misha_5612
7. Ваш справжній вік: 13 (Дуже Дуже прошу виключення, 21 червня через 10 днів буде 14)

8. Скриншот статистики покарань : тут
Планую покращити підготовку новобранців, , підвищити активність особового складу через систему заохочень, покращити взаємодію між підрозділами та підтримувати дисципліну й порядок у фракції.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Я Адекватний Стресостійкий, Цивілізований Вмію працювати в колективі, Бистро Допомогаю співробітникам та Дуже Хочу спробувати проявити себе на цій посаді.
11. Місто в якому живете: Харків
12. Ваше звання у фракції: 2(прошу Виключення завтра буде 3)

Останнє редагування:

Богдан Пасічник

Лідер
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
237
Реакції
314
Бали
108
Заявки на посаду Полковника [Зачинено]
Схвалені кандидати:
Маркус Андрущенко
Ерік Еріксон

Відмовлені кандидати:
Денис Драгон - проявіть себе на посаді Майора/Підполковника
Олег Драгон - проявіть себе на посаді Майора/Підполковника

Міша Громов- проявіть себе на посаді Майора/Підполковника

Обзвон буде проведено 13.06.26 о 18:00 годині О 17:45 Ви повинні бути в Очікуванні обзвону з приставкою [К/З-L ЗСУ].

P.S у разі змін буде повідомлено

Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
9
Реакції
10
Бали
6
1. Ваш ігровий NickName:Максим Кочубинський
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:Так точно
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ніяк ні (Тількі на Підполковнику і Майорі)
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим Адольфович
5. Ваш тег в Telegram:mad:Jeuanuty
6.Ваш логін в Discord:alabay_7_53618
7. Ваш справжній вік:18
8. Скриншот статистики покарань : [ Я ]
1 Покращити Активність О/с ЗСУ привлікати Людей за допомогою Контракта 18/24 виплата 500к як тікі отримуєш Капрала
2 Покращити Тренування в Таких видах як
Тактичне тренування
Штурмові дії/Зачистка забудов/певної території
Польова/Тактична медицина
Польоти на Авіації
Відігровка тактичних Вправ 2/3
Відпрацювання Совмесних тренувань з НПУ/СБУ
3Покращити Лекції для О/с на такі теми як
1 Польова/Тактична Медицина(Накладання Турнікету/Тампонування/Види кровотечі/Накладання шини і тд)
2 Види експлуатація і Будова Гранат
3 Види Експлуатація характеристикі і будова Автомата(АК/М4А1 і тд)
4 Теорія ТО1/ТО2 КТЗ ЗСУК їх поломкі та як їх усунути
3 Проводити Щотижневий Збір О/с за для вислуховування їх думок та їхніх ідей для покращення Фракціїх
4 Також добавити Підрозділ до ЗСу по типу Штраф Бата
Де будуть знаходитися Люди які втікали в СЗЧ або Відкривали вогонь по Співробітникам ЗСУ
Ідея цього підрозділу щоб Людину не звільняли за 2/3 догани ітд а навпаки щоб вона відпрацьовувала Свої покарання
До покі не Знімить умовно Свої догани і тд
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:Ну я вже 2-3 Рік планую Піти на Полковника але завжди чомусь не готовий то хотілосяб спробувати в цей раз
11. Місто в якому живете:Борик
12. Ваше звання у фракції10-те Упорядковане Звання ЗСУ (Підполковник)

Маркус Андрющенко

Полковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Маркус Андрущенко
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:саме так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Майор ЗСУ, Підполковник ЗСУ та проходив обзвон на Полковника ЗСУ але не пройшов
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Марк Андрущенко
5. Ваш тег в Telegram:mad:markandru
6.Ваш логін в Discord:markandrushchenko
7. Ваш справжній вік:11(маю виключення від ст.Адміністрації)
8. Скриншот статистики покарань [Посилання]: Тиць (посилання що в попередній раз але там нічого не змінилося)
9. Ідеї для покращення фракції?:Проводити код-5 для того щоб рапорти на підвищення майже всі були схвалені, частіше проводити Код-5 на підвищення, підвищити дисципліну у фракції, підвищити онлайн не так що у фракції 105 а працюють тільки 55, Запровадити щомісячні військові навчання з різними сценаріями (засідка, штурм, оборона бази, евакуація), зробити щомісяця перевірку підрозділів перевіряти у кожного фіз. Підготовку, знання, РП (є виключення Рекрут), запровадити КМБ( Курс Молодого Бійця) щоб підвищитись на 3 звання, Система бойових позивних для активних військових, Офіцерська рада — регулярні зустрічі командного складу для збору пропозицій, щоб люди приходили не за грошима а за досвідом, бажанням.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:Я добрий, чемний, адекватний, не кричу за просто так, швидко приймаю рішення, сміливий, маю розуміння що буде робити фракція, комунікабельний, можу пояснити без криків, агресії, борюсь до кінця, ніколи не йду на уступки що зроблять гірше ЗСУ краще я помру чим буде щось погане для ЗСУ.
11. Місто в якому живете:Кагарлик(Київська обл.)
12. Ваше звання у фракції: 10 Підполковник

Богдан Пасічник

Лідер
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
237
Реакції
314
Бали
108
Заявки на посаду Полковника [Зачинено]
Схвалені кандидати:
Максим Кочубинський
Маркус Андрущенко

Відмовлені кандидати:
Відсутні

Обзвон буде проведено 23.06.26 о 20:00 годині О 19:45 Ви повинні бути в Очікуванні обзвону з приставкою [К/З-L ЗСУ].

P.S у разі змін буде повідомлено

Матвій Хрустальов

Південна Україна
Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
40
Реакції
59
Бали
63
1. Ваш ігровий NickName:Матвій Хрустальов
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Назаров Матвій
5. Ваш тег в Telegram:mad:homsik_1
6.Ваш логін в Discord:homsik_1
7. Ваш справжній вік:14
8. Скриншот статистики покарань : [Посилання] Клац
9. Ідеї для покращення фракції?: підйом активу, на обзвоні більш детальніше розповім
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:Маю досвід слідкуючого, гарно знаю правила, гарно взаємодію з гравцями
11. Місто в якому живете:Харків
12. Ваше звання у фракції:3

Саша Фараон

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
5
1. Ваш ігровий NickName:Саша Фараон
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила лідерів/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:так
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Саша Іванчук
5. Ваш тег в Telegram:@Baloboll
6.Ваш логін в Discord:_balobol_
8. Скриншот статистики покарань: тиць

1.Додати більше цікавих РП для піднятя інтересу до фракції також проводити їх з іншими МВС
2.Більше прислухуватись до молодшого складу та їх пропозиціям
3.Проволити конкурси для особового складу (можливо з іншими фракціями) раз в неділю
4.Додати нагороди за нічну охорону вч(
з доказами)
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:маю досвід не малий досвід на керуючіх посадах
11. Місто в якому живете:Чернівці
12. Ваше звання у фракції:3

Останнє редагування:

Юрій Нізаєв2

05 Сервер Підполковник ЗСУ 22,04,2026-10,05,2026
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
7
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName:Юра Нізаєв
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Майор ЗСУ, Підполковник ЗСУ
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Юра Нізяєв
5. Ваш тег в Telegram:mad:@adolff1003
6.Ваш логін в Discord:iura05690
8. Скриншот статистики покарань [Посилання]: https://ru.files.fm/u/23x5fjrmku
9. Ідеї для покращення фракції?: допомагати страшим набрати активних людей та розвивати та фракцію проводити різні цікаві тренеруваня та тренерувані із іншими фракціями покращити актив та відбивати напади та проводити різні рп.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:вважаю, що підходжу на цю посаду, оскільки є відповідальним, дисциплінованим та вмію приймати швидкі й правильні рішення в складних ситуаціях. Маю лідерські якості, вмію організовувати роботу підрозділу та підтримувати порядок і активність у фракції. Готовий нести відповідальність за своїх бійців,
11. Місто в якому живете: Кривий Ріг
12. Ваше звання у фракції: 3

Останнє редагування:

Макcим Сокол

Мл.Адміністратор | Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
303
Реакції
587
Бали
153
Заявки на посаду Підполковника [Зачинено]

Схвалені кандидати:
Матвій Хрустальов

Відмовлені:
Саша Фараон-проявіть себе на посаді Майора/Підполковника
Юра Нізаєв-проявіть себе на посаді Майора/Підполковника

Обзвон на посаду Полковника відбудеться:01.07.2026 о 20:30

Про зміну часу проведення - буде повідомлено додатково.
Усім допущеним кандидатам необхідно:
Зайти до голосового каналу "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку.

Також прошу змінити NickName в Discord по формі [К/З-L ЗСУ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі