Важливо Збройні Сили України | Заявки на посаду Підполковника 10 [Відчинено]

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,199
Реакції
1,153
Бали
253
1778782392049.png

1778782401868.png

1778782412077.png

м.Дніпро ГШЗС
ВЧ№ А240622

1778782419903.png

ЗАЯВКИ НА ПОСАДУ ПІДПОЛКОВНИКА ЗС УКРАЇНИ

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Кандидату повинно бути 16+ років. ( Можливі виключення )
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Знати правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Бути у фракції.
- Мати звання не менше ст.солдата

1778782431073.png

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName
2. У разі прохоження обзвону, в який підрозділ ви б хотіли піти? (Обовов'язоко):
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:
11. Ваш ранг у фракції:
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання):
13. Місто в якому живете:

Андрій Миколаєнко

Новий гравець
Реєстрування
3 Лют 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
1. Андрій Миколаєнко.
2. ДШВ.
3. Так я готовий але не планую йти раніше закінчення.
4. Ні не було.
5. Миколаєнко Андрій.
6. @An_android.
7. Uohik3056.
8. На теперішній час 17.
9. Я хочу відновити ДШВ. Так з нуля. Але спробувати свої сили в керуванні під-розділом. Якщо не ожна одразу то поки в ССО.
10. Я планую відновити ДШВ як підрозділ а також захистити україну всіма своїми силами.
11. Старший Солдат.
12. Посилання на скріншот: https://postimg.cc/cv3qY7v4 .
13. Білоцерківський Район, с. Кашперівка.

Владислав Юрчишин

Полковник ДКВС 01 2025 ❤️‍🩹
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
27
Реакції
21
Бали
13
Вік
26
1. Ваш ігровий NickName Владислав Юрчишин
2. У разі прохоження обзвону, в який підрозділ ви б хотіли піти? (Обовов'язоко):НК або ДШВ
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?:так 3 рази на полковнику ДКВС 2 рази у лікарні на 10 звані
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олександр Панов
6. Ваш тег в Telegram:ppuiopftp
7. Ваш логін в Discord:ppuiopftp
8. Ваш справжній вік:18
9. Які в вас є ідеї для фракції: Зробити більше тренування та лекцій для підвишення знань рекрктів
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: Я не важаю що саме я повинен стати це мають всі право всі кандидати
11. Ваш ранг у фракції:4 Капрал
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання):https://postimg.cc/GH3w7Yrt
13. Місто в якому живете: Харуів

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Гру 2025
Дописи
30
Реакції
15
Бали
11
1. Ваш ігровий NickName: Артем Фракер
2. У разі прохоження обзвону, в який підрозділ ви б хотіли піти? (Обовов'язоко): НК Або (ВСП)
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так Точно
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?:Так Точно (На прокурорі)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем
6. Ваш тег в Telegram: @Volochysk0
7. Ваш логін в Discord: artem2260981
8. Ваш справжній вік: 15
9. Які в вас є ідеї для фракції: будем робити всякі рп тобто бп бк і повістки
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: Хочу спробувати себе на старшом складу
11. Ваш ранг у фракції: 4
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання): https://ua.files.fm/u/w9erpyd62t
13. Місто в якому живете: Волочиськ

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
26
Реакції
21
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName; Артем Юрчишин (229154)
2. У разі прохоження обзвону, в який підрозділ ви б хотіли піти? (Обовов'язоко): ДШВ
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: заичайно, але сподіваюся цього не буде
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?: так точно в ДКВС майор та підполковник багато разів.
6. Ваш тег в Telegram: Molodoi_Pan
7. Ваш логін в Discord: artemqq12

Мої пропозиції щодо покращення фракції та розвитку підрозділу ДШВ
1. Створення Центру вогневої підготовки «Штурмовик»:
Моїм пріоритетом на посаді підполковника стане кардинальне підвищення рівня стрільби особового складу. Я планую впровадити обов'язкові щоденні практичні тренування: дуелі 1х1, відпрацювання стрільби з-за укриттів та тактичні забіги. Це дозволить бійцям впевнено почуватися у будь-якій перестрілці та мінімізувати втрати серед нашого складу.
2. Впровадження системи повітряно-десантної мобільності:
Як керівник ДШВ, я зроблю акцент на специфіці підрозділу — десантуванні. Ми відпрацюємо швидку висадку з гвинтокрилів на дахи та у важкодоступні точки. Це зробить нас мобільним резервом, здатним за лічені хвилини з’явитися у будь-якій «гарячій точці» штату для надання підтримки іншим підрозділам.
3. Реформа системи внутрішніх нормативів:
Буде впроваджено щотижневу атестацію бійців на влучність та знання тактичних прийомів. Найкращі стрільці будуть отримувати грошові премії та представляти підрозділ на міжфракційних змаганнях. Це створить здорову конкуренцію та стимулюватиме кожного бійця ставати кращим.
За кожним новобранцем підрозділу буде закріплено досвідченого офіцера. Це допоможе новачкам швидше опанувати правила сервера та статут фракції, що значно знизить кількість порушень і зробить наш колектив максимально згуртованим.
Обґрунтування:
Моя мета — створити не просто підрозділ, а елітний кулак фракції, який буде зразком дисципліни та бойової потужності. Я готовий брати на себе відповідальність за підготовку кожного бійця і гарантую, що під моїм керівництвом ДШВ стане найбільш боєздатним підрозділом у Ukraine GTA.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: Компетентний, стриманиий, досвідчений.
11. Ваш ранг у фракції: 3
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання): тут
13. Місто в якому живете: Київ

Олекса Поло

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2026
Дописи
1
Реакції
2
Бали
3
1. Олекса Поло
2. ССО
3. Так готовий
4. Ні
5. Галяс Олександр
6. @ghostLemurchik
7.zizibe_82586
8. 17
9.
ДЛЯФРАКЦІЇ
1.Проведення як найбільше лекцій та тренувань для для створення професійних бійців
2.Створення різноманітних РП ситуацій для різноманітності ігрового процесу
3.Проведення різноманітних відкритих заходів для зацікавлення цивільного населення приєднуватись до лав ЗСУ
4. ДЛя збільшення активу оживити військову частину де кожен весь час буде чимось занятий наприклад: рядові тенуваннями, чергуваннями, офіцери проведеннями тренувань і тд.
5.Для збільшення О/С збільшити частоту наборів
6.Покращити дисцепліну та створення єдиного механізму який буде будуватися на взаємоповазі та єдності бійців

ДЛЯ ПІДРОЗДІЛУ
1.Розширення підрозділу
2.Активніше проводження агітацій для збільшення кількості особового кладу підрозділу
3.Проведення різноманітних спец.операцій і рейдів
4.Спільні тренуання з іншими спецпідрозділами для покращення взаємодії
5.Створити з ССО найелітніший підрзділ який тільки може бути
10. Маю розуміння специфіки роботи ССО, готовий відповідати за підготовку особового складу, маю досвід на офіцерській посаді
11. 6
12. https://postimg.cc/pm7fQXrn
13. Борщів

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,199
Реакції
1,153
Бали
253
Вітаю, шановні кандидати!
Заявки на посаду Підполковника ЗСУ оголошуються закритими.

Схвалені кандидати:
1. Владислав Юрчишин
2. Артем Фракер
3. Артем Юрчишин
4. Олекса Поло

Відхилені кандидати:
Андрій Миколаєнко - Наявна догана.

Обзвон відбудеться 23.05.2026 року об 18:00.
Прохання бути присутнім в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку.
Обов'язково нік в ДС по формі [К/ПП ЗСУ] NickName
По технічним причинам обзвон може бути перенесено, про це буде повідомлено.

Валентин Чепак

Активний
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
48
Реакції
18
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName Валентин Чепак
2. У разі прохоження обзвону, в який підрозділ ви б хотіли піти? (Обовов'язоко): ДШВ
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?:так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Валентин Чепак
6. Ваш тег в Telegram Deam020
7. Ваш логін в Discord:valentin01115
8. Ваш справжній вік:19
9. Які в вас є ідеї для фракції робти коди 5 робти агітації видавати чвстіше повістики щоб збільшти онлайн у фракції
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:тому що я вже мав опит на даих посадах та доволі не погано справляюсь
11. Ваш ранг у фракції:8 Капітан
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання): 13. Місто в якому живете:на даний момент чехія Прага

Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
26
Реакції
21
Бали
13
1. Ваш ігровий NickName; Артем Юрчишин (229154)
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: заичайно, але сподіваюся цього не буде
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?: так точно в ДКВС майор та підполковник багато разів.
6. Ваш тег в Telegram: Molodoi_Pan
7. Ваш логін в Discord: artemqq12

Мої пропозиції щодо покращення фракції та розвитку підрозділу ДШВ
1. Створення Центру вогневої підготовки «Штурмовик»:
Моїм пріоритетом на посаді підполковника стане кардинальне підвищення рівня стрільби особового складу. Я планую впровадити обов'язкові щоденні практичні тренування: дуелі 1х1, відпрацювання стрільби з-за укриттів та тактичні забіги. Це дозволить бійцям впевнено почуватися у будь-якій перестрілці та мінімізувати втрати серед нашого складу.
2. Впровадження системи повітряно-десантної мобільності:
Як керівник ДШВ, я зроблю акцент на специфіці підрозділу — десантуванні. Ми відпрацюємо швидку висадку з гвинтокрилів на дахи та у важкодоступні точки. Це зробить нас мобільним резервом, здатним за лічені хвилини з’явитися у будь-якій «гарячій точці» штату для надання підтримки іншим підрозділам.
3. Реформа системи внутрішніх нормативів:
Буде впроваджено щотижневу атестацію бійців на влучність та знання тактичних прийомів. Найкращі стрільці будуть отримувати грошові премії та представляти підрозділ на міжфракційних змаганнях. Це створить здорову конкуренцію та стимулюватиме кожного бійця ставати кращим.
За кожним новобранцем підрозділу буде закріплено досвідченого офіцера. Це допоможе новачкам швидше опанувати правила сервера та статут фракції, що значно знизить кількість порушень і зробить наш колектив максимально згуртованим.
Обґрунтування:
Моя мета — створити не просто підрозділ, а елітний кулак фракції, який буде зразком дисципліни та бойової потужності. Я готовий брати на себе відповідальність за підготовку кожного бійця і гарантую, що під моїм керівництвом ДШВ стане найбільш боєздатним підрозділом у Ukraine GTA.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: Компетентний, стриманиий, досвідчений.
11. Ваш ранг у фракції: 3
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання): тут
13. Місто в якому живете: Київ

Реєстрування
9 Кві 2024
Дописи
14
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName Василь Пінгвін
2. У разі прохоження обзвону, в який підрозділ ви б хотіли піти? (Обовов'язоко):ВСП
4. Чи був у вас досвід на високих посадах?:так,10 НПУ,ДСНС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Григорій Потьомкін
6. Ваш тег в Telegram: @ArancleRR
7. Ваш логін в Discord:arancle.
8. Ваш справжній вік:15
9. Які в вас є ідеї для фракції:приділяти більше уваги новачкам,проводити цікаві лекції і тренування,виїжджати на страйкбол,також взаємодіяти з іншими фракціями можливо проводити спільні тренування,також збільшити актив у фракції
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду підполковника?:тому що вже мав досвід на цій посаді і вважаю що впораюся і тут
11. Ваш ранг у фракції:5
12. Скріншот історії покарання (ТАВ > Персонаж > Мої Покарання): Тик
13. Місто в якому живете:Київ

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі