Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
В очікуванніЗбройні Сили України | Заявки на посаду Підполковника
У цьому розділі ви можете подати заявку на керівний склад ЗСУ
Вимоги до кандидатів:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 13 років (є виключення)
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення
- Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила правила серверу/правила організації/правила нападу на вч/правила постачання озброєння.
- Мати можливість приділяти в день 3+ години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміти комунікувати з людьми.
- Мати третій ранг [3] в ЗСУ.
- Мати той самий Nick Name на форумі та в грі
Форма подачі заявки:
1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
5. Ваш тег в Telegram:
6.Ваш логін в Discord:
7. Ваш справжній вік:
8. Скриншот статистики покарань: [Посилання]
9. Ідеї для покращення фракції?:
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:
11. Місто в якому живете:
12. Ваше звання у фракції:
13. На яку посаду ви притендуєте:
Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від одного кандидата - відмова.
- Копіювання чужої заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено - відмова.
- Нікнейм повинен бути Role Play формату.
- Обман у віковій категорії - відмова.
1. Ваш ігровий NickName:Олексій Сумський 2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?:Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так на 03,05,06
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олексій
5. Ваш тег в TelegramLexa_kryt65
6.Ваш логін в Discord:tapochok_2345
7. Ваш справжній вік:18
8. Скриншот статистики покарань: [Посилання]
9. Ідеї для покращення фракції?: 1.Це створити дизбат.Що це таке?Дизбат або(Дисциплінарний батальйон) — це внутрішній підрозділ ЗСУ для виправлення військовослужбовців, які вчинили порушення статуту чи субординації, шляхом виконання спеціальних завдань, строкової підготовки та фізичних навантажень замість звільнення.Туди людина потрапляє після 2 доган або за суворі порушення!
2.Створити 2 віділення а саме Інженерно-Саперене віділення і Відділення безпілотних авіаційних комплексів.Щоце таке? Інженерно-саперне відділення (ІСВ) — спеціалізований підрозділ для інженерного забезпечення та мінної безпеки.Основні завдання даного відділення: Розмінування: виявлення та знешкодження вибухівки, мін-пасток і розтяжок. Мінування: встановлення загороджень для прикриття кордонів та блокування ворога. Штурмове розмінування: створення безпечних коридорів для проходу спецпризначенців і десанту. Фортифікація: облаштування блокпостів, позицій та маскування об'єктів. Розвідка: перевірка маршрутів і мостів перед виходом основних сил. Відділення безпілотних авіаційних комплексів (ВБАК) — підрозділ для повітряної розвідки, коригування вогню та ураження цілей.Основні завдання даного відділення: Розвідка: цілодобовий моніторинг позицій ворога, виявлення техніки та скупчень піхоти. Ураження цілей: скидання боєприпасів та використання FPV-дронів для знищення сили й техніки противника
.Коригування вогню: наведення артилерії та мінометів на цілі в реальному часі. Супровід груп: повітряний захист та навігація штурмових i розвідувальних підрозділів. Дані відділення будуть знаходитися виключно в таких підрозділах а саме:ГУР,ДШВ і ДПСУ
Інші ідеї на обзвоні. 10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?:Я адеквана,стресостійка людина + є досвід на таких посадах і я готовий розвивати дану фракцію і налаштовувати її десцепліну.
11. Місто в якому живете:Суми
12. Ваше звання у фракції:Лейтенант 13. На яку посаду ви притендуєте:Підполковник
1. Ваш ігровий NickName: Гаррі Вільямс 2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні.
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Корецький Нікіта
5. Ваш тег в Telegram: wo1fram1999
6.Ваш логін в Discord: grr_wllms200
7. Ваш справжній вік: 19
8. Скриншот статистики покарань:
9. Ідеї для покращення фракції?: Зменшити кількість формальних заходів «для галочки» та робити акцент на цікавих RP-сценаріях. Кожен захід повинен мати конкретну мету, сюжет та взаємодію між учасниками.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Впевнений, що завдяки відповідальному ставленню до обов'язків, активності та готовності працювати на результат зможу гідно виконувати обов'язки підполковника ЗСУ та виправдати довіру керівництва.
11. Місто в якому живете: Бидгощ
12. Ваше звання у фракції: 6 13. На яку посаду ви притендуєте: Підполковник
1. Ваш ігровий NickName: Артемій Прокопчук
2. Чи ознайомлені ви з правила серверу/правила організації/правила нападу на вч/правила постачання озброєння?: Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах?: ніколи
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Прокопчук
5. Ваш тег в Telegram: @Arte_mmm096
6.Ваш логін в Discord: #artomka9999
7. Ваш справжній вік: 15
8. Скриншот статистики покарань: [https://imgpile.com/m/BTQtyiQ]
9. Ідеї для покращення фракції?: Додати регулярні тренування та навчання для гравці. Зробити більше спільних заходів між фракціями. Додати щотижневі конкурси для працівників фракції.
10. Чому саме ви повинні бути на цій посаді?: Хочу спробувати щось нове.
11. Місто в якому живете: Рівне
12. Ваше звання у фракції: Капітан [8]
13. На яку посаду ви притендуєте: Підполковник [10]
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.