Розглянуто Зварення про недовіру №3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Назар Коноба
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридом
3. Суть скарги:

Вітаю.
Звертаюсь до ГА та ГС Держ.

Я раніше звертався до ГС Держ у приватні повідомлення, однак протягом 45 годин відповіді так і не отримав. Тому звертаюсь відкрито з уточнювальним питанням щодо ситуації з звання майора.

У перший же день після вступу до ЗСУ я запитав про можливість отримання цього звання. Після поданої скарги мені було повідомлено, що необхідно тиждень пробути на малій посаді та продемонструвати активність. Від себе зазначу, що актив я дійсно проявляв: був присутній майже на кожному Код-5, ГРП, займався розвитком підрозділу ССО та продовжую це робити надалі.

Після того як тиждень минув, я знову отримав відмову — без пояснень, зі словами «спробуйте себе на малій посаді» ще раз. Складається враження, що попередні умови або були змінені, або не виконуються ГС Держ, яктй їх озвучував.

Якщо ГС Держ скаже, що розмови зі мною не було, я можу підтвердити, але розмова була не на пряму, а через Генерала ЗСУ Віталія Миколенка. Саме він передав мені, що ГС Держ не дає мені звання та наполягає на тому, щоб я проявив себе на нижчій посаді.

Складається враження, що ГС або не хоче розглядати мою кандидатуру, або не хоче мене допускати до даних посад. Я розумію, що у ГС багато обов’язків і справ, однак повна відсутність відповіді як у голосовому зв’язку, так і в особистих повідомленнях (в Discord та Telegram), попри активність у мережі, виглядає доволі дивно.

Також хочу звернути увагу на те, що недовіра, яка зараз видається, схоже, використовується деякими особами не за призначенням — не як реальна недовіра, а як покарання. Можливо, тут навіть має місце певне зловживання правами.

Мені достатньо отримати довіру хоча б на звання підполковника — і я готовий надалі показувати свою роботу та результати. Наразі я можу проявляти себе лише на посаді заступника командира ССО, і я продовжую виконувати обов’язки максимально відповідально. Але, на жаль, складається враження, що за моєю діяльністю ніхто не стежить та не оцінює її.

Прохання надати мені відповідь, що я повинен зробити, щоб мені остаточно надалась довіра від ГС Держ. І відповідь щоб була не так, як зазвичай — «працюй», а дійсно план, як на зняття догани або попередження. Бо це не діло, що мою роботу просто ніхто не цінить, і я вже стомився за вами бігати заради якоїсь довіри, яку ГС важко видати, бо йому щось не подобається в мені.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Маю фото доказ щодо ігнору, але покажу його в особисті за потребами.
5. Дата порушення: 26.11.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,553
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю
Прочитавши вашу скаргу, так можу погодитись що людей зараз, які потребують моєї уваги та відповіді у будь-якуому месенжері де мене знайшли наразі велика. Оцінивши вашу ситуацію та перевіривши логування, думаю ми можемо вас допустити на 9-10 звання через систему проходження обзвона. Але також хочу нагати, що та недовірка яка видалась вам, видалась не за один ваш вчинок, це була сукупність різних помилок. Прошу пам'ятати про це.

Очікую відповіді ГА та ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі