Розглянуто Зверенення для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♡𝔐𝔞𝔨𝔰𝔦𝔪 𝔐і𝔳𝔞𝔩і𝔰♡

𝑰’𝒎 𝒕𝒊𝒓𝒆𝒅 𝒐𝒇 𝒃𝒆𝒊𝒏𝒈 𝒈𝒐𝒐𝒅
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
67
Реакції
156
Бали
36
Нікнейм адміністратора: вся команда UKRAINE GTA
Особистий нікнейм: максим генерал
Суть скарги: Вітаю Хотів би висловити свою думку стосовно фракції "Збройні Сили України"
На початку створення проєкту, ця фракція була найцікавішою на проєкті! Всі хотіли відчути патріотизм та мужність, відчути себе захисником та послужити на користь держави. У фракції було 100+ людей, вартова служба, цікаві тренування і підрозділи, вертаємося до весняного оновлення, коли було додано "Склад боєприпасів" та можливість нападати на військову частину неофіційними організаціями. Це ускладнило процес гри та функціонування організації, проте якось вийшло на стабільний рівень. Наразі було додано систему зняття патронів іншими організаціями коли вони беруть зброю на складі, також було додано КД яке максимально добиває і знищує функціонування фракції, люди не бажають йти у цю фракцію, так як вони постійно терплять напади і возять БП, постійно тренування, РП/ГРП зривають напади або мала кількість БП, лідеру постійно погрожують зняттям з посади якщо склад буде пустий! ДЛЯ ЧОГО? Це ви так описуєте наше ЗСУ яке боронить ваш сон і небо в реальності? Це ви так принижуєте хлопців які сплять в болоті без їжі, води і боєприпасів? Це ви так цінуєте армію завдяки якій ви живі? Я не розумію для чого так принижувати фракцію? Чому інші структури мають сидіти в нас на ВЧ 24/7? Ми не можемо функціонувати як нормальна організація! Прохання! Розгляньте! Почуйте! Візьміть до уваги!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 18.03.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Наразі було змінено правила нападу на військову частину, були саме додані кд на напад, також будемо покращувати всі фракції без виключень.
Ми постійно слідкуємо за тим що відбувається, та намагаємось виправляти недоліки,
Якщо ви маєте якійсь конкретні пропозиції, я з радістю поспілкуюст з вами в діскорді, напишіть мені droplex0906
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі