Іван Дубік
Центральна Україна [01]
- Реєстрування
- 22 Бер 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 9
- Бали
- 53
Шановний Головний Адміністраторе!
Звертаюся до Вас з проханням розглянути можливість перегляду рівня довіри до моєї кандидатури на посади лідера, заступника та інших посад старшого складу чи на посаду ігрового помічника. За час своєї гри я двічі обіймав посаду лідера УЗ. Перший раз був знятий через обставини, які не залежали від мене, оскільки мій ноутбук тривалий час перебував у ремонті, і я не мав можливості виконувати свої обов'язки в повному обсязі. Другий раз причиною стало ЗВБ. Після цих ситуацій рівень довіри до мене значно знизився. Через певний час мені повідомили, що я знову можу претендувати на посаду заступника. Проте на той момент я вже перебував в іншій організації, де зміг отримати високу посаду. Згодом там виникла конфліктна ситуація: на мою думку, мені була видана необґрунтована догана, а також виникли труднощі зі звільненням за власним бажанням. У результаті я звільнився за допомогою віп, що також негативно вплинуло на мою репутацію. На даний момент я розумію, що всі ці події могли сформувати негативне враження про мене як про кандидата на відповідальні посади. Проте я щиро визнаю свої минулі помилки та зробив із них відповідні висновки. Я готовий доводити свою відповідальність, активність та відданість проєкту не словами, а реальними діями. Нещодавно я подав заявку на посаду Ігрового Помічника, проте вона також була відхилена. Саме тому я звертаюся до Вас з проханням щодо можливості повернення на керівні посади чи хоча би на посаду ігрового помічника. Прошу Вас дати мені шанс. Я готовий сумлінно виконувати свої обов'язки, дотримуватися правил сервера та робити внесок у розвиток організації й проєкту загалом. Дякую за увагу та сподіваюся на Ваше розуміння й справедливий розгляд мого звернення.
Останнє редагування: